Wredniak, wózeczek mam od świąt i już nim śmigam po domu (tak dla treningu) zaletami są: możliwość zdjęcia tapicerki do prania, regulowana rączka, spora gondolka bo ma 76 cm długości, wózeczek ładnie się prowadzi, ma pompowane kółka, spora spacerówka, możliwość zamontowania fotelika maxi cosi, cicha budka podczas składania, kosz na zakupy może nie imponujący ale jest.
A co do wad to jak na razie znalazłam 2. Pierwsza to, że wózek trzeba kupić wcześniej i muszą mu się kółka wywietrzeć bo śmierdzą strasznie te opony, a drugie to składanie wózka do samochodu, może ja jestem taka tępa i nie wiem jak to zrobić w łatwiejszy sposób ale muszę ręcznie dwie zapadki odgiąć czymś twardszym jak np. cyrkiel i wtedy się składa. Z rozłożeniem niem a problemów podnosisz rączkę i już. Ale od świat koła już tak mocno nie śmierdzą czyli wietrzenie pomaga a z tym składaniem to w gondoli jest taka mała kieszonka po bokach więc cyrkiel zawsze w pogotowiu będzie. Jak oglądałam mutsy to wydaje mi się, że jest to idealna kopia. Miło, że komuś ten wózeczek też się podoba, jeśli nie przestraszyły cię jego wady to serdecznie polecam.