reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

ufff, zdecydowaliśmy się w końcu na wózek - X-lander XQ 2011 Jungle, już zadatkowaliśmy ma być za tydzień do odbioru, a do tego fotelik maxi cosi już w domku. Ale ulga!! :-)

Katjusza, ja Cie chyba udusze :)
Juz mialam wybrany wozek i tak z K. siedzimy na kanapie...Wkleilam do wyszukiwarki tego xlandera... I jak tylko K. zobaczyl stwierdzil, ze sa sliczne! I ze na pewno lepsze od britaxa... Przy czym tutaj mozemy dostac jedynie XA...
I kolor volcano upatrzyl.. Tak wiec teraz nie wiem co zrobic :)

Dobre maja opinie? Czytalam troche o XA, ale modelu XQ z 2011 nie moge znalezc...

reklama
harsh ja jak juz pisalam wczesniej, mialam xa i moge go polecic, moim zdaniem - najlepszy z xlanderow, choc na xq rowniez patrzylam.
Jesli ci interesuja inne wersje to zobacz tutaj: TootleShop --> maja tu rozne wersje x-landerow, niby dostarczaja tylko na terenie ie. bo drogie koszty wysylki,ale zawsze mozesz napisac/zadzwonic i dowiedziec sie ile by kosztowala wysylka do uk.

edit:
wlasnie weszlam na strone i widze,ze tam tez cos pusto, nie ma wszystkich wersji, no ale moze to tylko tymczasowe, bo jeszcze troche ponad miesiac temu byly prawie wszystkie.

harsh w pl. do 1500 kupisz ,a jesli z fotelikiem to tak do 1800 mysle, ze beda.
No ale to tak z cen ,ktore widze na google ;-)

Taka piekna byla dzis pogoda, ze sie wybralismy na spacer (mam lezec, ale slonce tu raz na pol roku) i skonczylismy w duzym sklepie z dzieciecymi rzeczami (mothercare). I bardzo sie wkurzylam, po tylu miesiacach wybierania, bo nie wiem czy ten xlander do glowy mi wpadl, czy moze britax sie nie popisal...ale obejrzalam sobie z bliska ukochany wozek, i pod wzgledem konstrukcji- boski. Naprawde lekki, latwo sie prowadzi..raczka super, kosz duzy... Tylko te kolory.. Zalamka!

I teraz siedze i szukam czegos, co mnie zadowoli, bo mam do wyboru drozsza wersje britaxa b-smart 4, cala czarna- ale i drozsza ponad 100 funtow...

A wy na co sie zdecydowalyscie dziewczyny???

Taka piekna byla dzis pogoda, ze sie wybralismy na spacer (mam lezec, ale slonce tu raz na pol roku) i skonczylismy w duzym sklepie z dzieciecymi rzeczami (mothercare). I bardzo sie wkurzylam, po tylu miesiacach wybierania, bo nie wiem czy ten xlander do glowy mi wpadl, czy moze britax sie nie popisal...ale obejrzalam sobie z bliska ukochany wozek, i pod wzgledem konstrukcji- boski. Naprawde lekki, latwo sie prowadzi..raczka super, kosz duzy... Tylko te kolory.. Zalamka!

I teraz siedze i szukam czegos, co mnie zadowoli, bo mam do wyboru drozsza wersje britaxa b-smart 4, cala czarna- ale i drozsza ponad 100 funtow...

A wy na co sie zdecydowalyscie dziewczyny???

tak to jest im wiecej sie oglada tym potem wiekszy dylemat heheh ja jednak zostane przy Hauck I'coo bo go wytestowałam i mi odpowiada;-))

reklama
Boje sie zrobic podobny blad jak przy Olafie- wydalam zbyt duzo na jeden wozek i pozniej niestety okazal sie wielkim G.

Wiem po sobie, ze na tym sie nie skonczy, marzy mi sie tak po poltora roku przesiasc na baby city jogger mini...No, ale do tego czasu to nie mam pomyslu.
Moze rzeczywiscie warto xlandera rozwazyc...

Do góry