reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

dzięki - ale najczęściej woze ją tak:

bo w głebokim wóżku musiałam juz ją wozić na ruskiego czołgistę i ludzie jakos tak dziwacznie patrzyli hehehe;-) ;-)

reklama
hihihih
mój ostatnio castorame zwiedzał na brzuchu w gondoli
smieszny widok rudy łepek wystający z wózka
a jaki ciekawy był świata :)))))))))

agatatje super Olafek jeździ w wózeczku i ubranko ma extra :-)
głuszku Marysia też fajny ma pojazd ;-) Grunt, żeby im się wygodnie jeździło, a ludzie niech się patrzą jak nie mają nic innego do roboty :-) :-) :-)
kate dzieci lubią w marketach wszystko oglądać, bo tam tak kolorowo :-)

nie no Maryska to jest megagwiazda ;D
po pierwsze super wyglada i widac ze ma charakterek, a poza tym wozek wypasiony, mi sie marzyl czerwony wlasnie, ale trzeba bylo zamawiac i potem czekac, a bylo juz troche pozno
na otarcie lez kupilam Olafinderowi czerwony spiworek do wozka ;D

dzięki laski :)
Agata ty też masz wypasiony wózek :) Ja żałuje teraz ze nie kupiłam Bebe Conforta - tylko ja chciałam Trophy - cena podobna a moze by tak nie skrzypiał (+ przetarłą mi sie torba pod wózkeim bo jets za nisko). Takze jestem nieco wkurzona na ten wózek. Plusem jest to ze mogę wpiać fotelik ale chyba Bebe Confort wypada na tym tle lepiej

reklama
gluszek moj to jest Loola, BebeConfort i jest super poza tym, ze dwie osobne raczki nie pozwalaja na prowadzenie jedna reka, do kosza na zakupy ciezko cokolwiek wlozyc, gondolka jest niestety dosyc mala, ale jest niezastapiona jako fotelik samochodowy do dlugich podrozy, spacerowki nie da sie ustawic na calkowite lezenie (ale Olaf nie narzeka ;))
ogolnie oceniam wozek bardzo dobrze, ale juz widze, ze gdybym jeszcze raz miala kupowac to na inne rzeczy bym zwracala uwage.

Do góry