reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

U nas niema problemu z zasypianiem ale jest z siedzeniem.na poczatku luz...teraz tez sie wiersi i wygina...

reklama
Dziewczyny odradzam wam chodziki...przeciez to nie nauczy dziecka nawyku wstawania, myslę że nawet moze opóźnić ten wielki dzien. Mój synek na roczek poszedł na własnych nogach, miałam okazję zaliczyc kilka rehabilitacji i tam się dowiedziałam że podawanie dziecku np. palcy żeby sobie siadło też nie jest dobrym pomysłem bo przeciez tak naprawdę ono nigdy w ten sposób nie bedzie siadało tylko ze skretu bocznego podeprze się swoja rączką.....ale decyzja nalezy do was...

Ja tez nigdy nie dalabym Judi chodzika!
Zreszta io tak nie potrzebowala.chopc z jednej strony wydaje mis ie ze to tak jak ze skoczkami chwilka nie zaszkodzi...

Oleńka!! Gratuluje zakupów:tak:
My nie musimy kupowac spacerówki bo kupiliśmy od razu taki zeby sie z niego spacerówka robiła. A fotelik mamy z USA młody bardzo go lubi. On ma takie podłokietniki które sie podnosza do góry wiec jak młodego wkłądam to je podnosze zeby było wygodniej a on od razu je daje spowrotem i raczke kładzie:-) :-D

reklama
laski Marysia trochę siedziała w chodziku - i jej to moim zdaniem pomogło - załapała co to pionowa pozycja i generalnie jakoś tak mi ise wydaje że to jej pomogło zakumać chodzenie. Ale w sumie dość krótko w nim była bo jakiś miesiac i to raz, dwa razy dziennie - moze w sumie z godzinę dziennie by się uzbieralo
Kurde Ewe zarąbisty pomysł z tym podbijaniem

Do góry