reklama
Dziewczyny odradzam wam chodziki...przeciez to nie nauczy dziecka nawyku wstawania, myslę że nawet moze opóźnić ten wielki dzien. Mój synek na roczek poszedł na własnych nogach, miałam okazję zaliczyc kilka rehabilitacji i tam się dowiedziałam że podawanie dziecku np. palcy żeby sobie siadło też nie jest dobrym pomysłem bo przeciez tak naprawdę ono nigdy w ten sposób nie bedzie siadało tylko ze skretu bocznego podeprze się swoja rączką.....ale decyzja nalezy do was...
O
Oleńka27
Gość
no to teraz ja si etroszke pochwale:-) moze w koncu wejdzie bo ostatnio nie wchodziło
to najpierw fotelik REWELACYJNY CONECO ZENITH 9-25KG+GRATISY+WYSYŁKA (168785664) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
to najpierw fotelik REWELACYJNY CONECO ZENITH 9-25KG+GRATISY+WYSYŁKA (168785664) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
O
Oleńka27
Gość
weszło my may ten niebeiski co jest pierwszy a traz nowy zakup wóżek jednak po obejrzeniu kupiłam ten co ma gosik NOWY CONECO SOLAR-WYS.0zł !!!+8xGRATIS, WWA (169953071) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
wszystko fajnie tylko jednak co wózek na pompowanych kołach to wózek ale jest leciutki i fajnie sie jeździ. Gosik a ty jestes zadowolona??
a mamy tez zielony wóżek jak dorobie zdjec to wkleje
wszystko fajnie tylko jednak co wózek na pompowanych kołach to wózek ale jest leciutki i fajnie sie jeździ. Gosik a ty jestes zadowolona??
a mamy tez zielony wóżek jak dorobie zdjec to wkleje
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
oleńka bardzo ładny ten fotelik. Taki wygodny się wydaje. No i wózeczek też niezły. Widzę udane zakupy miałaś :-)
O
Oleńka27
Gość
Kasik ja jestem bardzo zadowolona jest regulacja połozenia jest wygodny i wydaje sie solidny wiec ja polecam
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Oleńka!! Gratuluje zakupów
My nie musimy kupowac spacerówki bo kupiliśmy od razu taki zeby sie z niego spacerówka robiła. A fotelik mamy z USA młody bardzo go lubi. On ma takie podłokietniki które sie podnosza do góry wiec jak młodego wkłądam to je podnosze zeby było wygodniej a on od razu je daje spowrotem i raczke kładzie:-)
My nie musimy kupowac spacerówki bo kupiliśmy od razu taki zeby sie z niego spacerówka robiła. A fotelik mamy z USA młody bardzo go lubi. On ma takie podłokietniki które sie podnosza do góry wiec jak młodego wkłądam to je podnosze zeby było wygodniej a on od razu je daje spowrotem i raczke kładzie:-)
reklama
laski Marysia trochę siedziała w chodziku - i jej to moim zdaniem pomogło - załapała co to pionowa pozycja i generalnie jakoś tak mi ise wydaje że to jej pomogło zakumać chodzenie. Ale w sumie dość krótko w nim była bo jakiś miesiac i to raz, dwa razy dziennie - moze w sumie z godzinę dziennie by się uzbieralo
Kurde Ewe zarąbisty pomysł z tym podbijaniem
Kurde Ewe zarąbisty pomysł z tym podbijaniem