reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Ink@ mój numer gg to 6162200, pamiętaj że jestem w domu do 9.30 rano a potem o po 18,00 jakby co to daj znać

reklama
A my kupiliśmy wkońcu ten wózek, zdecydowaliśmy się wkońcu na tiny. Ogólnie jest ok, bo nam zależało żeby wózeczek był leciutki i mały, moja Amelka ostatnio to mała turystka i wózek ciągle jest w samochodzie.

Lilith spróbuj wystwić wózek na gazecie, teraz jest tam "dwukropek" za ogłoszenie nic nie płacisz a może ktoś sam sobie odbierze jak wystawisz w regionie Bielska.

Ewe wiem wiem.tylko kurde mam problem bo pas srodkowy mis ie urwal i za cholere nie moge znalezc...jak znajde musze przyszyc i dopiero wystawic.ale wiesz w rodzinie spodziewaja sie dzieci i troche sie zainteresowali wiec tez sie wstrzymalam!

aha no i super ze masz nowy wozeczek i jestes zadowolona!!

lilith a ile ten Twój wozek kosztował i gdzie moge go zobaczyc?? pewnie go pokazywałas ale ja nie jestem na bierząco wiec jak mozesz to podaj mi stronke dziekuje:)

Sorki coś mi się popieprzyło !!!:happy:
Oleńka jak chcesz żeby podbić to daj znać !!!! Teraz !!! Kurcze nie mam twojego gg

Wczoraj byłam z moim ślubnym i Anią na zakupach i mojemu menowi spodobał się chodzić dla dzieci, wsadził więc w niego naszą Anusię a ona jak zaczęła gonić w tym chodziku, jednej kobitce w ciąży też się wtedy chodzić spodobał, że dziecko tak fajnie w nim może śmigać. Ślubny oczywiście chodzić kupił dla córusi, kurcze jakbym wcześniej wiedziała ze ona będzie tak fajnie się w nim bawić to bym jej już dawno go kupiła, ale tyle jest opini, że to źle jak dziecko w chodziku jest, że chyba to mnie powstrzymywało. Anii się podoba bo ma przycisk z trzema muzyczkami a moje dziecko jak słyszy muzyczkę to jest bardzo zadowolone. Zamiłowanie do music and dance ma po rodzicach :-)

reklama
Do góry