reklama
A my kupiliśmy wkońcu ten wózek, zdecydowaliśmy się wkońcu na tiny. Ogólnie jest ok, bo nam zależało żeby wózeczek był leciutki i mały, moja Amelka ostatnio to mała turystka i wózek ciągle jest w samochodzie.
Lilith spróbuj wystwić wózek na gazecie, teraz jest tam "dwukropek" za ogłoszenie nic nie płacisz a może ktoś sam sobie odbierze jak wystawisz w regionie Bielska.
Lilith spróbuj wystwić wózek na gazecie, teraz jest tam "dwukropek" za ogłoszenie nic nie płacisz a może ktoś sam sobie odbierze jak wystawisz w regionie Bielska.
Ewe wiem wiem.tylko kurde mam problem bo pas srodkowy mis ie urwal i za cholere nie moge znalezc...jak znajde musze przyszyc i dopiero wystawic.ale wiesz w rodzinie spodziewaja sie dzieci i troche sie zainteresowali wiec tez sie wstrzymalam!
aha no i super ze masz nowy wozeczek i jestes zadowolona!!
aha no i super ze masz nowy wozeczek i jestes zadowolona!!
O
Oleńka27
Gość
lilith a ile ten Twój wozek kosztował i gdzie moge go zobaczyc?? pewnie go pokazywałas ale ja nie jestem na bierząco wiec jak mozesz to podaj mi stronke dziekuje
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Ewe a ty to do mnie pisałas?:-)Ink@ mój numer gg to 6162200, pamiętaj że jestem w domu do 9.30 rano a potem o po 18,00 jakby co to daj znać
O
Oleńka27
Gość
Ewa dzieki za dobre chęci ale wózek poszedł o 100 wiecej niz chciałam za 435 zł ekstra:-)
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Wczoraj byłam z moim ślubnym i Anią na zakupach i mojemu menowi spodobał się chodzić dla dzieci, wsadził więc w niego naszą Anusię a ona jak zaczęła gonić w tym chodziku, jednej kobitce w ciąży też się wtedy chodzić spodobał, że dziecko tak fajnie w nim może śmigać. Ślubny oczywiście chodzić kupił dla córusi, kurcze jakbym wcześniej wiedziała ze ona będzie tak fajnie się w nim bawić to bym jej już dawno go kupiła, ale tyle jest opini, że to źle jak dziecko w chodziku jest, że chyba to mnie powstrzymywało. Anii się podoba bo ma przycisk z trzema muzyczkami a moje dziecko jak słyszy muzyczkę to jest bardzo zadowolone. Zamiłowanie do music and dance ma po rodzicach :-)
O
Oleńka27
Gość
a ja zapomniała sie pochwalic ze kupiłam 3 tygodnie temu fotelik SZymciowi Foteliki samochodowe Coneco, noside
reklama
O
Oleńka27
Gość
kurcze nie wieszło moze teraz Foteliki samochodowe Coneco, noside