reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

My też kupiliśmy fotelik Ramatti Venus z tej serii limitowanej (z tygryskiem) za 350 zł. Faktycznie jest fajny, taki milutki i wygląda lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciu.:tak:

reklama
venus jest chyba do 18,ale jest super...i do 4 lat wystarcza spokojnie
a ja ostatnio znalazłam rachunek za mój fotelik ten sam tylko starszy model i kosztował na koniec 2003 265zł:)

Biedronka on w wersji podstawowej w sklepie kosztuje 290zł, ale my dopłaciliśmy za tygryska :) hihihi i trochę inny materiał.

I@nka on raczej nie rośnie- tz. nic mu się nie wydłuża, ale jest naprawdę fajny- kładzie się i w sklepie też mówili, że starcza do 4 lat.

Sliczny ten fotelik Poluni oby się sprawdził w praktyce.
U nas odkąd mamy nowy fotelik Julka bardzo chętnie siada zapinamy ją bez krzyków i jedzie bardzo zadowolona. W starym nie dała sie zapiąć i wierciła się zawsze całą drogę, teraz podróż to przyjemność:-)

oleńka - jestem bardzo zadowolona - mały, zwrotny, lekki - po prostu super - a jak teraz zrobi się ciepło to już wogóle będzie ekstra.
sorki, ze wtedy nie pogadałam z tobą na gg - ale miałam coś pilnego zrobić w pracy

ja kupiłam taki fotelik

546d1552cc4170c2.jpg

NOWOSC Fotelik 0-18kg Global = MIĘKKi+extraGRATiS (169216517) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry