reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

no wlasnie dlatego ten czerwony oki bo go nie maja! choc pamietam ze z jakies 2 lata temu (1 ciaza) byla mania na czerwone! a teraz pomaranczowe zielone no i oczywiscie te niebieskieeee!!!

reklama
Lilith naprawde fajny wózeczek :) mi najbardziej podoba się czerwony, zresztą u mnie inny nie wchodzi w rachubę ;)
a co to jest ta tacka ? i czy w zestawie jest torba i folia przeciwdeszczowa ? sorki że tak pytam ale analizuję tu wszystkie wózki :)

mi sie ten drugi i ostatni podoba czerwony niezbyt bo ogolnie nie lubie czerwonego ale dobrze ze mezus sam zdecydowal,widac ze uczestniczy w przygotowaniach.mi moj w zakupach nie pomagal zbytnio ale za to posciel wybral........................,,ZYRAFKI,, NIEZLY GUST CO?

Lilith bardzo fajny wozeczek :) Mi sie podobaja ciemniejsze kolorki no i czerwony tez 8)

to uspokoiłyście mnie kochane :) czyli teraz muszę kupić te w pudełku pampers a te co dostałam będą na potem :) . A właśnie bierzecie takie całe pudło do szpitala ? ostatnio oglądałam takie z bobini jest ich 72 szt i mają specjalne otwarcie na wyciąganie czyli nie potrzeba pudełka. Jeszcze muszę poczytać o nich na polecam/odradzam :)

A+T fajnie że macie juz wózeczek u siebie - ja sama myslałam nad Premierem (kolorek superowy - mi sie wydaje ze nie będzie się brudził)
Lilith - fajtycznie taniutki ten wózeczek - a mi się wydawało, że ty nie chciałaś z niosidelem, ale moze mi isę pomyliło - jak na taką cenę uwazam że super. Kolorek czerwony jest odjazdowy (sama mam czerwony)

ale się opisałam i wszytsko znikło!!! Niech to szlag trafi!! najwyzej jutro napisze bo mi sie już drugi raz nie chce....

Ja osobiście nie lubię czerwonego i zielonego koloru, z wózków podobają mi się albo jasne albo ciemne, ale ze względów praktycznych wybraliśmy ciemny. Zakupiliśmy wczoraj deltima focusa w nowych kolorkach i nowym gatunku materiału. Niestety nie mogę narazie wkleić zdjęcia bo wózeczek zostawiliśmy u dziadków, stoi w kartonach do rozwiązania. Kolorki-granat z błękitem i pomarańczowymi przeszyciami-taki jak załączony premier, tylko wzór szycia taki jak w starym focusie.
http://www.deltim.com.pl/premier.htm - kolor nr 6

reklama
no no no widze ze majoweczki wozeczki intensywnie zakupuja:):):):)ni w koncu juz czas:):):):)
niedlugo bedzie najcudowniejsza zawartosc tam w srodku jezdzila:):):):):)
Anita!! Gratuluje zakupu!czekaj to ty, focusa a nie premiera kupilas?

Do góry