reklama
Lilith naprawde fajny wózeczek mi najbardziej podoba się czerwony, zresztą u mnie inny nie wchodzi w rachubę
a co to jest ta tacka ? i czy w zestawie jest torba i folia przeciwdeszczowa ? sorki że tak pytam ale analizuję tu wszystkie wózki
a co to jest ta tacka ? i czy w zestawie jest torba i folia przeciwdeszczowa ? sorki że tak pytam ale analizuję tu wszystkie wózki
helunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mi sie ten drugi i ostatni podoba czerwony niezbyt bo ogolnie nie lubie czerwonego ale dobrze ze mezus sam zdecydowal,widac ze uczestniczy w przygotowaniach.mi moj w zakupach nie pomagal zbytnio ale za to posciel wybral........................,,ZYRAFKI,, NIEZLY GUST CO?
to uspokoiłyście mnie kochane czyli teraz muszę kupić te w pudełku pampers a te co dostałam będą na potem . A właśnie bierzecie takie całe pudło do szpitala ? ostatnio oglądałam takie z bobini jest ich 72 szt i mają specjalne otwarcie na wyciąganie czyli nie potrzeba pudełka. Jeszcze muszę poczytać o nich na polecam/odradzam
A+T fajnie że macie juz wózeczek u siebie - ja sama myslałam nad Premierem (kolorek superowy - mi sie wydaje ze nie będzie się brudził)
Lilith - fajtycznie taniutki ten wózeczek - a mi się wydawało, że ty nie chciałaś z niosidelem, ale moze mi isę pomyliło - jak na taką cenę uwazam że super. Kolorek czerwony jest odjazdowy (sama mam czerwony)
Lilith - fajtycznie taniutki ten wózeczek - a mi się wydawało, że ty nie chciałaś z niosidelem, ale moze mi isę pomyliło - jak na taką cenę uwazam że super. Kolorek czerwony jest odjazdowy (sama mam czerwony)
Ja osobiście nie lubię czerwonego i zielonego koloru, z wózków podobają mi się albo jasne albo ciemne, ale ze względów praktycznych wybraliśmy ciemny. Zakupiliśmy wczoraj deltima focusa w nowych kolorkach i nowym gatunku materiału. Niestety nie mogę narazie wkleić zdjęcia bo wózeczek zostawiliśmy u dziadków, stoi w kartonach do rozwiązania. Kolorki-granat z błękitem i pomarańczowymi przeszyciami-taki jak załączony premier, tylko wzór szycia taki jak w starym focusie.
http://www.deltim.com.pl/premier.htm - kolor nr 6
http://www.deltim.com.pl/premier.htm - kolor nr 6
reklama
T
Tamarunia
Gość
no no no widze ze majoweczki wozeczki intensywnie zakupujani w koncu juz czas
niedlugo bedzie najcudowniejsza zawartosc tam w srodku jezdzila
Anita!! Gratuluje zakupu!czekaj to ty, focusa a nie premiera kupilas?
niedlugo bedzie najcudowniejsza zawartosc tam w srodku jezdzila
Anita!! Gratuluje zakupu!czekaj to ty, focusa a nie premiera kupilas?