reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

A+T ja tez chcialam sensitiv ale tez nie widzialam w pudlku! aha i tez slyszalam ze taks ie szybko zuzywa ze nie zdaza wywietrzec:)

reklama
wiesz uwazam dokladnie tak samo!!!
wczesniej bylam zdecydowana na implasta 4 -slyszalam mase negatywnych opini a wozek duzo kosztuje.tak samo o alu sprincie itd.ten nam pasuje idealnie a i cena jest za taki wozek superowa!!! no i nam sie baardzo podoba!!
ale ujrzalam jeszcze ten wozek:
http://photos.allegro.pl/photos/400x300/93/9388/938837/93883741_5
kolorek super! ale boje sie takiego jasnego bo jaks ie wybiore w gory czy gdzies to odrazu zapackany i w tym wlansie problem:(

LILITH pisze:
A+T ja tez chcialam sensitiv ale tez nie widzialam w pudlku! aha i tez slyszalam ze taks ie szybko zuzywa ze nie zdaza wywietrzec:)
Bo wlasnie nie ma w pudelku. Nawet sie w sklepie pytalam i mowili, ze nie ma. Dlatego pierwsze w pudelku kupilam zwykle, a potem bede kupowac sensitive i tylko do pudelka wkladac.

maz zdecydowal ze czerwony! :) bedzie w czwartek najpozneij w piatek u nas:)
A tak wogole dzwonil i mowil ze dzis jego kumplowi urodzilo sie dzidzi :) jego zona miala termin na poczatek kwietnia i pamietam jak obaj wymieniali sie wrazneiami jak dowiedzieli sie o naszych ciazach!!! :) pozniejs ie dowiem co i jak :) ale szczesliwy niesamowicie!!!oj ale si enie moge doczekac!!!!!

A tak wogole mam masakryczne bole plecow na calej dlugosc i z przewaga dolna w dodatku strasznie ciagnace ku dolowi:(

fajny bialo - czarny! Czerwone generalnie sa chodliwe, na moich terenach co druga bryka jest w tym kolorze, a i ja lapie sie na tym, ze taki moglabym chciec.

Z drugiej strony podobaja mi sie bardzo jasne wozeczki. Dziewczyny na forach nie narzekaja w sumie na to, ze ciezko je doprac; wystarczy woda z mydlem, wiec chyba nie ma co sie obawiac...  

Ja wlasnie sie martwilam, ze taki jasny kupilismy, ale najwyzej bede co chwile czyscic, bo bardzo elegancko taki wozek wyglada :)

ja stwierdzilam zeby mezus wybral :) ale jak wroci do domu to jeszcze mu dokladnie pokaze i zdecyduje! mi tez sie podoba tan ostatni...co do czerwonych u nas prawie nie ma ale sa same niebieskie np....:)

reklama
no Lilioth to tutaj w londynie, a przynajmniej na naszym osiedlu same granatowe jezdza bryki, masakra, wsio na ten sam kopyt!ja tam sama kieds chcialam granatowy, ale jak popatrzylam ze 90procent tutaj to granat, to mi sie odechcialo:)

Do góry