reklama
T
Tamarunia
Gość
A+T bardzo bardzo bardzo ladny wozeczek!!!i sliczny kolor rowniez!!!!Alusia bedzie miala wygodnie!!!i gratauluje zakupu!!!!
hej
co do poduszek
to slyszalam i wyczytalam w roznych poradnikach i gazetkach dla mam ze ich sie nie uzywa do 2 roku czy 3 roku zycia.ze dzidzia spi tylko na materacyku eventualnie pod glowke ma podlozona pieluche tetrowa w razie ulewania,a jak juz cos to sie podklada pod nozki lozeczka cos-moga byc ksiazki ciazoweby lozeczko bylo pod 30 stopni podstawione.
tu chodzi o kregoslup dziecka w tym calym poduszkowym zamieszaniua takze by dzidzia sie nie udusila kiedy bedzie spala na brzusiu z twarzyczka wtulona w podusie ktora powietrza nie przepuszcza...
pozdrawiam
co do poduszek
to slyszalam i wyczytalam w roznych poradnikach i gazetkach dla mam ze ich sie nie uzywa do 2 roku czy 3 roku zycia.ze dzidzia spi tylko na materacyku eventualnie pod glowke ma podlozona pieluche tetrowa w razie ulewania,a jak juz cos to sie podklada pod nozki lozeczka cos-moga byc ksiazki ciazoweby lozeczko bylo pod 30 stopni podstawione.
tu chodzi o kregoslup dziecka w tym calym poduszkowym zamieszaniua takze by dzidzia sie nie udusila kiedy bedzie spala na brzusiu z twarzyczka wtulona w podusie ktora powietrza nie przepuszcza...
pozdrawiam
A+T bardzo mi sie podoba ten wozek tylko jest dla mnie za ciezki. Ale w koncu dzis odezwała sie ta kobieta od deltima i mamy sie z nia umowic na odbior osobisty. Qrcze troche jestem podejzliwa bo sprzedała go za 205 zł z parasolka i tymi wszystkimi adapterami do gondoli i fotelika. No ale twierdzi ze był uzywany rok... Zobaczymy No i dzis w koncu przyszedł rozek w zyrafki i pieluszki flanelowe. Wszystko super . Tylko jedna z pieluszek, akurat ta w zyrafki jest z jednej strony nieobrebiona ale to da sie zrobic.
a+t super jest ten wózeczek, też się zastanawialiśmy nad takim, ale jeszcze mam tydzień do namysłu, potem dostajemy kase i już muszę kupić na bank.
angie ja też pieluszki w żyrafki miałam nieobszyte i zasniosłam do teściiowej, ale ona powiedziała że to jest końcówka materiału i napewno się nie popruje. Jak kupiłaś u tego timura to możliwe, że masz też taką końcówke
Mam nadzieje,że jutro dostane to łóżeczko, już nie mogę się doczekać
angie ja też pieluszki w żyrafki miałam nieobszyte i zasniosłam do teściiowej, ale ona powiedziała że to jest końcówka materiału i napewno się nie popruje. Jak kupiłaś u tego timura to możliwe, że masz też taką końcówke
Mam nadzieje,że jutro dostane to łóżeczko, już nie mogę się doczekać
reklama