reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Mam juz fotki wozka:

Gleboki z gondolka:
wozek06male6zy.jpg

Spacerowka na plasko:
wozek02male1yq.jpg

Spacerowka podniesiona i z okryciem:
wozek05male3nh.jpg

reklama
A+T bardzo bardzo bardzo ladny wozeczek!!!i sliczny kolor rowniez!!!!Alusia bedzie miala wygodnie!!!i gratauluje zakupu!!!!

hej
co do poduszek
to slyszalam i wyczytalam w roznych poradnikach i gazetkach dla mam ze ich sie nie uzywa do 2 roku czy 3 roku zycia.ze dzidzia spi tylko na materacyku eventualnie pod glowke ma podlozona pieluche tetrowa w razie ulewania,a jak juz cos to sie podklada pod nozki lozeczka cos-moga byc ksiazki ciazowe:)by lozeczko bylo pod 30 stopni podstawione.
tu chodzi o kregoslup dziecka w tym calym poduszkowym zamieszaniu:)a takze by dzidzia sie nie udusila kiedy bedzie spala na brzusiu z twarzyczka wtulona w podusie ktora powietrza nie przepuszcza...
pozdrawiam

Ja czytałam dokładnie tak samo. Dziecko powinno spać na twardym materacyku, bez poduszki. Ze względu na kręgosłup, i możliwość wtulenia się w poduszkę i ewentualnego uduszenia.

dokładnie, też wiem że nie na początku nie używa się poduszek, moja znajoma zaczyła korzystać jak niunia miała prawie rok, trzy lata to chyba za dużo, dziecko zazwyczaj śpi już na zwyklym łóżku .

A+T bardzo mi sie podoba ten wozek tylko jest dla mnie za ciezki. Ale w koncu dzis odezwała sie ta kobieta od deltima i mamy sie z nia umowic na odbior osobisty. Qrcze troche jestem podejzliwa bo sprzedała go za 205 zł z parasolka i tymi wszystkimi adapterami do gondoli i fotelika. No ale twierdzi ze był uzywany rok... Zobaczymy :) No i dzis w koncu przyszedł rozek w zyrafki i pieluszki flanelowe. Wszystko super :). Tylko jedna z pieluszek, akurat ta w zyrafki jest z jednej strony nieobrebiona ale to da sie zrobic.

a+t super jest ten wózeczek, też się zastanawialiśmy nad takim, ale jeszcze mam tydzień do namysłu, potem dostajemy kase i już muszę kupić na bank.
angie ja też pieluszki w żyrafki miałam nieobszyte i zasniosłam do teściiowej, ale ona powiedziała że to jest końcówka materiału i napewno się nie popruje. Jak kupiłaś u tego timura to możliwe, że masz też taką końcówke :)
Mam nadzieje,że jutro dostane to łóżeczko, już nie mogę się doczekać

a+t jeszcze jedno pytanko, czy śmierdzi ten wózeczek, właśnie czytam na kwietniówkach i tak się zastanawiam :) ;) czy trzeba wietrzyć ?

reklama
A+T+ swietnie ,ze juz wozek macie,no szkoda,ze taki problemki aby zmiescic go w bagazniku,ale jak mwisz moze cos wykabinujecie ;D
Gratuluje zakupu ;)

Do góry