reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Gosiek, sliczne rzeczy- super kolor wozeczka- jaki to wozek? gratuluje ze juz wszystko gotowe :D
Aha- ladna tapetka :)
Pozdrowionka

reklama
To juz gosiek przygotowan jestes na calego??!!!
Ja wozek dopiero kupie jak mal sie urodzi,maz sie bardzo upiera(no bo to niby zly przesad,choc to nie podobne do nie go bo on nie wierzy w takie rzeczy ::), no ale pozwole mu w tej jedenj rzeczy zadecydowac)
I tak odrazu nie wyjdziemy z mala na sacer wiec dowiaza go po tygodniu jak mal sie urodzi ;D

hej dziwczyny a czy wy od razu bedziecie uzywały tych poduszek od kompletu co sa w poscielach, czy moze kupujecie te specjalne "bezpieczny sen", czy moze na poczatek wogole bez podusi... bo tak sie zastanawiam...

U mnie jest odwrotnie. Ja chciałam kupic po porodzie wozek a Adam juz by wolał wszystko wczesniej kupic, pewnie zeby potem sam nie musiał ;)
Nawet juz zalicytował jednego fokusa na Allegro, ktory mi sie nawet podoba no ale zobaczymy co z tego bedzie bo niby wygrał aukcje ale tanio i cos ta kobita sie nie odzywa, moze jej cena nie odpowiada choc nie zaznaczyła minimalnej.

gosiek a czy ta komoda nie bedzie za mala?jest bardzo fajna ogolnie wszystko ale dla mnie by byla za mala chociaz taka wlasnie bym chciala ale chyba bym musiala dwie kupic.

Ja jeszcze nie wiem. Mysle, ze albo bez niczego albo z taka podusia od kompletu, bo nasza jest tak cieniutka, ze jakby jej nie bylo.

reklama
A mysmy wlasnie dzis kupili wozek :D
Deltima Premiera. Wieczorkiem wrzuce zdjecia.
Zostal nam tylko fotelik chyba.
Mamy tylko maly problem. Wozek nie miesci sie do bagaznika :( i trzeba jakos kombinowac i wrzucac stelaz na siedzenie, a wtedy nie zmiesci sie jeszcze fotelik i jedna osoba z tylu :( No nic. Zobaczymy jak juz bedzie fotelik i wtedy bedziemy cos kombinowac.

Do góry