reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Mi tylko w nim waga bardzo przeszkadza a tak to dla mnie jest oki
A co do fotelika to mi nie potrzebny bo auta nie mam.
W moim miescie jest teki wózek jeden bo jest to bardzo małe miasteczko.
I ne potrzebuje kalich kolwiek wymysłow jakis dzwadeł.
Po co mi to. Zazwyczaj jak cos kupie to pozniej załuje i tak bedze z wózkiem  ;D ;D ;D
i bede klac  HI HI HI HI HI  8)

reklama
Ja jestem na etapie zapoznawania sie z wozkami i wynalazlam swietna strone na necie
http://www.twoleftfeet.co.uk/ a tam moje faworyty to chicco cortina 3in1 oraz bebecar wiele modeli, a jeszcze mi sie podoba wlsnie implast driver 4XL i jak najbardziej z gondola plus spacerowka i oczywiscie stelaz dostosowany do fotelika:) a kolorki ?sie zobaczy. no mam nadzieje ze cos znajdziemy, ale w sumie mamy jeszcze sporo czasu:)

Tamarunia ja chcialam ten Implast ale slyszalam tez zle opienie o osi ze kola sie rozjerzdzaja itd...tak wiec sobie podarowalam....

jaszczurka - ja też chcę kupić tako voyager - mi się podobają odcienie - niebieski z dodatkiem pomarańczu. Super te wózki poruszają się i telepią wózeczkiem - bardzo doelikatnie

O.. właśnie taki mi się podoba.
W rzeczywistości kolorki ma dużo fajniejsze
image0382oo.jpg

faktycznie kolory ma sliczne, a sluchajcie bo ja chce wozek z gondola kupic, ze wzgledu na :
1. bardzo mi sie podobaja ze wzgledu na trdaycyjny ksztalt(lubie polacznie nowoczesnosci z tardycja, a teraz te wozki wlasnie takie sa)
2. Urodze w lato, wiec czeste spacery beda, a dzieciaczek ma prawo do wygody(oczywiscie, wozki niegondolkowe tez moga byc wygodne, ale jakos mam takie wyobrazenie,z e gondola jest wygodna)
3. MAm wyobrazenie, ze dzieciaczka latwo jest w wozku z gondola zakolysac(tak robilismy z bratem)
4. Mozna kupic stelaz+gondol+spacerowka+fotelik samochodowy z mozliwoscia zamontowania na tymze stelazu, wiec nie bedzie problemu z tym ze jest ona niepraktyczna
5. Mysle, ze skoro, z pomoca Boga, chcemy miec wiecej niz jednego niedzwiadka(fasolke) to warto kupic wszystko od gondoli po fotelik, zawsze sie moze przydac wszystko,a jak nie kupie to bedse wkurzona , ze nie kupilam i bede pluc sobie w brode za to.
No i to wsio:)

no to jeszcze raz ja. wczoraj sie scielam z jednym kolega na temat wozkow, tzn on uwaza ze jest gondola niepotrzebna, no i ja uwazam ze oki jak mu niepotzrebna to niech nie kupuje(jego zona ma termin na 11maja ja na 12 maja)aleon zaczal przekonywac mne ze juz lepiej kupic takikoszyk wiklinowy zamiast wozka z gondola, ze taki wozek za drogi i w ogole, no myslalam ze zaraz za drzwi go wykopie. jak ja sie zdenerwowalam, a w koncu on wstal i wyszedl, bo ja powiedzialam ze to moja sprawa co mam kupic. on tez sie zdenerwowal. Kurcze, smaic mi sie teraz z tego chce, tym barzdiej ze maz potem sie smial ze mnie i z niego ze my sie tak nie lubimy ze z byle pretekstu potrafimy durne dyskusje toczyc. I wiecie co?moj maz AlhamduliAllah(przepraszam, tzn dzieki Bogu) jest najlepszym mezem na swiecie, pzytulil mnie i powiedzial ze my kupimy dla fasoli najlepsze rzeczy jakie nam sie podobaja a nie takie jak chce ten facet(a ten facet to najlepszy przyjaciel meza , jak brat:)
ale sie rozpisalam:):):) ;D :D :laugh:
smieje sie juz z tego:)

Fajni są ci nasi mężowi podczas ciąży. :laugh:
U mnie kolega z pracy próbuje mi wciśnąć wózek po swoim dziecku. Cena śmieszna bo 250 zł.
Tylko my chcemy nowy i taki jak nam się podoba.
Mój mąż powiedział jemu, iż na pewno chcemy kupić droższy ale taki jaki nam się podoba.
Na razie kolega dał mi spokój -no może raz na tydzień się przypomina ;D

Witajcie! mam pytanie szukamy wozka tylko głebokiego wszedzie gdzie czytam to same wielofunkcyjne (praktyczniejsze i w sumie taniej wychodzi ale my takiego nie potrzebujemy) czy ktoras z Was moze mi polecic jakis fajny wozek tylko głeboki? Będe wdzięczna za jakieś informacje.

reklama
Szukam wózka wielofunkcyjnego, niezbyt drogiego, ale przede wszystkim lekkiego. Mieszkam na 4 piętrze (bez windy) i muszę się liczyć z wnoszeniem wózka na górę. Może wiecie, jaki by mi odpowiadał? :-)

Do góry