reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

a ja znowu byłam w sklepie z wózkami. I z Deltima Fokusa przerzuciłam się na GRACO QUATTRO DELUXE. Jest super lekki (12,8 kg). Ma skrętne koła, które można zablokować, fajną gondolę, a co ważne spacerówka jest idealna i myślę, że nie będę musiała kupować drugiej spacerówki po kilku miesiącach.
W Fokusie spacerówce dziecko siedzi b. wysoko, co dla mnie jest minusem (myślę, że dziecko może wypaść- a nie ma pasów) . W Graco są pięciopunktowe pasy, podnóżek, i wiele rzeczy, które mi się podobają. Poza tym ładnie wygląda na żywo i dobrze (jak dla mnie) się prowadzi.
Jak słyszałyście coś złego o tych wózkach to napiszcie.
Ps. cena to 960 zł w sklepie.

reklama
KASIUNKA masz racje niezły jest (mam folder w domu bo wczoraj byłam w sklepie z wózkami) ale opini o nim nie znam.Ja znowu choruje na Chicco trio lub coś podobnego (oby był leciutki i oczywiście wielofunkcyjny) ;)

Kasiunka ale on wlansie nie ma gondoli!!! ja tez sie nad nim zastanawialam ale wlasnie ponoc spacerowka sie nie rozklada calkowicie:(zeby wlozyc nosidlo:(

ja już nie wie wiem nic z tymi wózkami jestem załamana nie wiem jaki kupic! jak macie jeszcze jakieś strony z wózeczkami do po prosze :(

reklama
nie wiecie czy on ma skrętne koła przednie? Bo mi się on bardzo podoba a nie mogę się tego dopatrzyć....Chyba jest fajniejszy niż Premier - ale chciałabym go zobaczyć na żywo.

Do góry