reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

a ja znowu byłam w sklepie z wózkami. I z Deltima Fokusa przerzuciłam się na GRACO QUATTRO DELUXE. Jest super lekki (12,8 kg). Ma skrętne koła, które można zablokować, fajną gondolę, a co ważne spacerówka jest idealna i myślę, że nie będę musiała kupować drugiej spacerówki po kilku miesiącach.
W Fokusie spacerówce dziecko siedzi b. wysoko, co dla mnie jest minusem (myślę, że dziecko może wypaść- a nie ma pasów) . W Graco są pięciopunktowe pasy, podnóżek, i wiele rzeczy, które mi się podobają. Poza tym ładnie wygląda na żywo i dobrze (jak dla mnie) się prowadzi.
Jak słyszałyście coś złego o tych wózkach to napiszcie.
Ps. cena to 960 zł w sklepie.

reklama
KASIUNKA masz racje niezły jest (mam folder w domu bo wczoraj byłam w sklepie z wózkami) ale opini o nim nie znam.Ja znowu choruje na Chicco trio lub coś podobnego (oby był leciutki i oczywiście wielofunkcyjny) ;)

Kasiunka ale on wlansie nie ma gondoli!!! ja tez sie nad nim zastanawialam ale wlasnie ponoc spacerowka sie nie rozklada calkowicie:(zeby wlozyc nosidlo:(

ja już nie wie wiem nic z tymi wózkami jestem załamana nie wiem jaki kupic! jak macie jeszcze jakieś strony z wózeczkami do po prosze :(

reklama
nie wiecie czy on ma skrętne koła przednie? Bo mi się on bardzo podoba a nie mogę się tego dopatrzyć....Chyba jest fajniejszy niż Premier - ale chciałabym go zobaczyć na żywo.

Do góry