reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Heh ja tez mam wade wzroku ale przy tej sie cc nie robi:(
Co do przygotowan to my postanowilismy ze komody kupowac nie bedziemy tylko zdejmiemy lustra z toaletki i tam uzadzimy cala szfke dla malej:) bedzie odrazu kolo lozeczka i pod kolor i ksztalt mebli :):)

aha popatrzcie:
http://www.babyland.pl/promocje.htm

reklama
GŁuszek to łóżeczko jest bez szuflady, a my chcemy z szufladą.
Ale wiem, że na Allegro mozna znależć taniej- ja podałam cenę ze sklepu. Będziemy się jeszcze rozglądać. :laugh:

głuszek - ja też mam dość sporą woadę wzroku . Mam - 5,00 - u okulisty jeszcze nie byłam, pójdę ok 30 tygodnia.
A to że mnie kręgosłup będzi ebolał w ciąży - to też wiedziałam - normalnie mnie po 8 godzinach siedzenia w pracy zaczyna pobolewać. Na razie po tym zwolnieniu to mi prawie przeszło - trochę boli.

My z mezusiem bylismy ogladac akcesoria dla maluszka i pani bardzo polecala materac do lozeczka Uranos: sprezynowo-piankowo-kokosowy.
Slyszalyscie cos o nim? :)

Moi rodzice rozgladali sie ostatnio za wozkiem i pani w sklepie byla przekonana co do Implasta 4XL. Stwierdzila, ze kazdy inny wozek w porownaniu do tego sie nie umywa ??? W kazdym razie moi rodzice sie zakochali w tym wozku i nawet cena ich nie zraza (oni sponsoruja ;)). Musze go dokladnie poogladac z kazdej strony i moze znalezc jakis tani sklep?

A+T cena nie jest wysoka no chyba ze w sklepie :)
niewiem czy pamietasz ale ja bardzo o nim marzylama le nie slyszalam ostatnio dobrych opini:(:( nawet ktoras z dziewczyn dala mi tu link i pisaly o nim straszne rzeczy....tak wiec uwazam ze szkoda kasy...
No i ponoc spacerowka jest dosc mala i cisna i dziecko wcale nie korzysta z niego do 3-4 roku...tylko nawet w wieku 2 juz nie moze:(
a szkoda bo mi tez baaardzo sie podoba:)

ja też myślałm o tym wozku - ale zrezygnowałam - jest mało skrętny - ma słabe hamulce, Wygląda dość potężnie. Spacerówka moim zdaniem jest ok. Ale zauważ,że on ma skrętną przednią oś, której nie mozesz zablokowac i dlatego uważam że niezbyt wygodnie się go prowadzi.
Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.
Polecam ci inny wozek - kosztuje bardzo podobnie - a jest lżejszy, ma dwa przednie skrętne kółka i nieco większa spacerówkę i gondolką (ma trochę gorsze wywietrzniki i musisz kombinowac z parasolką ale coś za coś
http://www.xlander.com.pl/pl/
model XA

W maju ma wejść nowy wózek IMPLASTA-Volant, może będzie lepszy od Drivera. Wygląda dość zabawnie, zwłaszcza czterokolowiec, bo ma dwa duże koła i dwa małe, ale nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce.

Ja jestem na 100% zdecydowana na Deltima Fokusa. Cena przystępna i ma wszystko czego potrzebuję, łącznie z możliwością przewożenia gondoli w samochodzie, a na fotelik przesiądziemy się po miesiącu lub dwóch, ale kupimy go od razu. Na pewno w komplecie wyjdzie taniej. Również waga Fokusa jest nienajgorsza w porównaniu z innymi-waży 14kg.
Wydaje mi się że nie ma co zwracać uwagi na spacerówki w tych wielofunkcyjnych, bo po roku każda kupi chyba jakąś lekką spacerówkę.

reklama
A mnie sie podoba to łóżeczko - ma szufladę, można w nim kołysać dziecko, albo zablokować i wtedy jest zwykłe łóżeczko. Nie trzeba nic przekładać ani dokręcać, żeby były płozy i chyba jest stabilniejszy niż taki tylko na płozach. Co sądzicie? Cena ok. 387 zł. (na razie tylko w jednym sklepie widziałam cenę).
http://www.klups.pl/szablon.php?z=11&t=lozeczka&p=lozeczka

Do góry