reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

ten wozek to nie zdazylam dopisac bo wparowali goscie to buggybob implastu on w promocji jest po 1499 zl ale ja znalazlam za 699 zl+350 fotelik do samochodu czyli to 500 zl mniej a dla nas to bardzo duzo.mama przyjezdza za tydzien wiec bedzie namowiona na wczesniejszy zakup bo zostaly ostatnie dwa.
www.implast.com.pl[/color

reklama
A kiedy planujecie kupić wóżeczek?
Ja dzisiaj znowu byłam w sklepie dzidziowym.
Kupiłam:
- grzechotkę do wózka ( takę zawieszaną)
- kaftaniki ( 2 szt) jeden komplecik i dwie pary body do tego super śliczne 3 pieluszki flanelowe
- jedno prześcieradełko.
Te pieluszki są tak śliczne( w różne miśki) , że oprócz podkładania pod przewijak mogę spokojnie stosować jako kocyk na letnie upały.

planowalismy dopiero w maju jak dzidzia juz bedzie ale podobno nic wczesniej sie nie kupuje wiec namowimy mame a ciuszkow tez juz nakupowala mase,jest w anglii a tam sa sliczne.a wozeczek pewnie za 2 tygodnie ten upatrzony ale niewiem na pewno.

Gosiek my kupujemy tak okolo w polowie marca najpozniej, bo ten wozek , ktory chcemy musi byc zamowiony, a czeka sie 5tygodni, wiec juz mozna powoli myslec zeby zlozyc zamowienie:)

Ja narazie kupuję ubranka tylko na zasadzie jak coś fajnego i taniego wpadnie w rękę. Po konkretne zakupy wybierzemy się chyba bliżej wiosny,myślę że w kwietniu, a wózek to może nawet w maju. Jakoś tak wcześnie bałabym się kupować wózek i mieć go w domu, wiedząc że mojej dzidzi jeszcze tyle brakuje do porodu w terminie. Mam nadzieję, że szczęśliwie doczekam min. do 32 tyg. a wtedy będę chyba spokojniejsza.

GOSIEK,A POWIEDZ MI MIAŁAŚ TAKĄ GRZECHOTKĘ PRZY STARSZEJ CÓRCI???TAKĄ DO WÓZKA???BO SAMA SIĘ ZASTANAWIAM:)DLA EWY NIE MIAŁAM,A NIE WIEM CZY JEST SENS,WIĘC PORADŹCIE COŚ:)A MOZE TY ANITA MIAŁAŚ????A CO DO PIELUSZEK TO JA MIAŁAM ZWYKLE BIAŁE I TEŻ PRZYKRYWAŁAM NIMI POTWORKA:)A CO DO ZAKUPÓW TO JA NIESTETY NIE MAM WYJŚCIA I MUSZĘ SIĘ ZE WSZYSTKIM WSTRZYMAC,BO PÓKI CO FINANSOWO NIE MOGĘ SOBIE POZWOLIC,ZRESZTĄ JESZCZE NIE MIAŁAM KIEDY POPRZEGLĄDAC RZECZY PO EWULCE:)))))))

Ja takiej grzechotki na wózek nie miałam i teraz też nie kupię. A co do pieluszek do szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałam że są flanelowe-ja używałam tych tetrowych na pieluszkowanie, a od urodzenia pampersy.

Tamarunia - masz kurcze rację... nie pomyślałm o tym, że przecież może się okazać że trzeba czekać na wózek - muszę się dowiedziec koniecznie ile się czeka u nas.

reklama
ja w smyku ostatnio widzialam flanelowe i myslalam na poczatku ze to posciel. Wzory sliczne, nawet zyrafki byly ;) Kilka na pewno kupie.Wczoraj bylam w innym ciuchlandzie i kupilam 3 ciuszki kazdy w cenie nieco ponad 2 zl :) Wstawie zdjecia jak mi tata odda aparat :)

Do góry