reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Ślicznie jest. Śnieg leży na plaży. Jeśli są mrozy, to brzeg jest zamarznięty. W cieplejsze dni zazwyczaj jest sztorm, ale to też fajny widok.

reklama
Maxin ogolnie uwielbia jezdzic samochodem!!! ale nie znosi samego wkladania o fotelika....tak sie prezy i tylek podnosi ze zapiac sie nie da....
U nas pierwsza podroz tez dluga bo z konca rozkopanych jeszcze wtedy Katowic do Bielska....

Kasiuńka mieszkanie nad morzem może też mieć swoje minusy. Jak sie mieszka całe życie nad morze to potem w wakacje co to za atrakcja? ;-)
Od nas nad morze to już mała wyprawa. Człowiek się cieszy, przygotowuje, a wy? Znam parę osób, które nigdy nie widziało morza!

Jest jeszcze jeden minus - prawie cały rok macie zimniej niż my ;-);-)

Mandarynka z tym, że zimniej to wcale nie jest prawda. Po pierwsze zimy są cieplejsze, ale i tak jest śnieg. Po drugie lata są upalne- chciałam wam właśnie pow. że prognozy pogody w TV kłamią na temat morza:tak:. Zawsze podają o wiele mniej stopni niż faktycznie jest. Jedyna różnica to taka, że jest bardziej wietrznie:-p.

A z tą atrakcją- to zapewniam cię, że morze się nie nudzi!!!!:tak: Za każdym razem patrzę na nie, jakbym je widziała po raz pierwszy. Najlepsze potwierdzenie tego, to, to, że nie jeździmy nigdzie w lato, chyba że też nad morze (w inne miejsce):-D:-D:-D

Też kocham morze ... i góry, i jeziora. Ale chyba najbardziej chciałabym mieszkać nad morzem.

Teraz mi doradzcie. Chcę kupić taki wózek - parasolkę (mam nadzieję, że się doczekam):

W

Też kocham morze ... i góry, i jeziora. Ale chyba najbardziej chciałabym mieszkać nad morzem.

Teraz mi doradzcie. Chcę kupić taki wózek - parasolkę (mam nadzieję, że się doczekam):

W

reklama

To jest Coneco Polo
ad11b4711b518efd.jpg

Słyszałyście coś o nim (dobre lub złe uwagi)???

Do góry