reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a ja jade na wakacje na 3 tygodnie nad nasze moze 1 tydzien w Łazach a 2 tygodnie we Władysławowie mam nadzieje ze bedzie ok
Maxin ogolnie uwielbia jezdzic samochodem!!! ale nie znosi samego wkladania o fotelika....tak sie prezy i tylek podnosi ze zapiac sie nie da....
U nas pierwsza podroz tez dluga bo z konca rozkopanych jeszcze wtedy Katowic do Bielska....
U nas pierwsza podroz tez dluga bo z konca rozkopanych jeszcze wtedy Katowic do Bielska....
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Kasiuńka mieszkanie nad morzem może też mieć swoje minusy. Jak sie mieszka całe życie nad morze to potem w wakacje co to za atrakcja? ;-)
Od nas nad morze to już mała wyprawa. Człowiek się cieszy, przygotowuje, a wy? Znam parę osób, które nigdy nie widziało morza!
Jest jeszcze jeden minus - prawie cały rok macie zimniej niż my ;-);-)
Od nas nad morze to już mała wyprawa. Człowiek się cieszy, przygotowuje, a wy? Znam parę osób, które nigdy nie widziało morza!
Jest jeszcze jeden minus - prawie cały rok macie zimniej niż my ;-);-)
Mandarynka z tym, że zimniej to wcale nie jest prawda. Po pierwsze zimy są cieplejsze, ale i tak jest śnieg. Po drugie lata są upalne- chciałam wam właśnie pow. że prognozy pogody w TV kłamią na temat morza. Zawsze podają o wiele mniej stopni niż faktycznie jest. Jedyna różnica to taka, że jest bardziej wietrznie.
A z tą atrakcją- to zapewniam cię, że morze się nie nudzi!!!! Za każdym razem patrzę na nie, jakbym je widziała po raz pierwszy. Najlepsze potwierdzenie tego, to, to, że nie jeździmy nigdzie w lato, chyba że też nad morze (w inne miejsce)
A z tą atrakcją- to zapewniam cię, że morze się nie nudzi!!!! Za każdym razem patrzę na nie, jakbym je widziała po raz pierwszy. Najlepsze potwierdzenie tego, to, to, że nie jeździmy nigdzie w lato, chyba że też nad morze (w inne miejsce)
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Też kocham morze ... i góry, i jeziora. Ale chyba najbardziej chciałabym mieszkać nad morzem.
Teraz mi doradzcie. Chcę kupić taki wózek - parasolkę (mam nadzieję, że się doczekam):
To jest Coneco Polo
Słyszałyście coś o nim (dobre lub złe uwagi)???
Teraz mi doradzcie. Chcę kupić taki wózek - parasolkę (mam nadzieję, że się doczekam):
To jest Coneco Polo
Słyszałyście coś o nim (dobre lub złe uwagi)???