reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

no weszło to mój wózeczek do sprzedania z szymciem w roli głownej kurde chce go sprzedac za 350 i za tyle mogłam ale to nie ja wystawiam tylko moja kumpela i nie chciałą wycofac aukcji i teraz pewnie za 300 zł pójdzie:wściekła/y:

reklama
Oleńka jak chcesz to mogę podbić Ci cenę, jak oczywiście bardzo ci zależy. Oczywiście jak oni mnie nie przebiją to w ostatnią minutę mogą mnie wycofać z aukcji :)))) Kiedy kończy się ta aukcja ???

Oleńka nie zauważyłam twojego posta wcześniejszego, serio mogę Ci podbić tą cenę, zobaczysz że ktoś mnie przebije. To jest mój stary sposób tzn ja sprzedaję z mojego konta a mąż podbija mi cenę, jeżeli nikt go nie podbija wycofuję go z aukcji na minutę przed końcem

Fajnie Olenka ze ci idzie.
Ja chce sprzedac za 400 zl albo nawet za 500 zl ale tu na miejscu.jaks ie nie uda to na allergo dopiero.
Ewe fajny pomysl!!! chyba zaczniemy wspolpracowac hihi :)

Ewcia aukcja jest do jutra do 22 ale jest 22 obserwujących jak do jutro do 12 nic sie nie zrobi to poprosze Cie jak mozesz to daj mi albo Twoje gg albo numer tel to dam Ci znac:)

teraz mam Casulaplay S4
A wczesniej tez mialam Scouta ale czerwonego.przeciez nawet pytalas mnie o niego:)
Ja ci powiem ze jestem z niego zadowolona bo nie taki az ciezki jak Tako np i mimo wszystko troszke inny niz te typowe.
Ale do obecnego nawet w minimum sie nie porownuje!

Mandarynka jesli chodzi o wózek to dla mnie bardzo wazne jest zeby z głębokiego robiła sie spacerowka, żeby nie był za duzy a przede wszystkim za cięzki!!! Żeby sie łatwo składał (do samochodu) bo jak sama to robie to zeby mi kręgosłup wytrzymał:-) Najbardziej jestem zadowolona z tego ze na wózek nakładam fotelik samochodowy i jak gdzies z młodym jechałam do sklepu to tylko z samochodu wyciągałam fotelik i jednym kliknięciem do wózka wkładam to jest super sprawa!!!!! No fajne tez jest jak "buda" zamyka sie całkiem w wózku i mozna ją z drugiej strony otworzyc. Nie wiem czy dobrze zrozumiesz: jak jest sapcerowka i dziecko jest tyłem do nas czyli patrzy na świat to jak np zacznie wiac to mozna dziecko całe zamknąc. No i jak juz jest spacerówka to dobrze zeby sie na płasko rozkładąła ze jak dziecko zasnie w czasie spaceru to zeby na płąsko spało. ja nie zaproponuje Ci mojego wózka bo go nie mozna w polsce kupic bo ja go z USA sprowadziłam. Oczywiści kółka wieksze ale wcale nei musza byc bardzo duze i zeby były skrętne. Fajnie jest tez jak raczka od wozka jest przekładana przód tył. Dla mnie takim super wózkiem jest Mutsy drogi ale genialny!!!
No to tyle chyba

I@nka ja tez mam taka bude.i jak Judyta spi to tez cala bude moge na nia polozyc jak ona jest na plasko.i wazne aby mozna bylo bude zdjac i by byla ruchowa w dwie strony a nie tylko do przodu bo ja moge jeszcze w tyl calkiem odchylac itd.i dla mnie bylo fajne to ze folie przyczepiam na zamek a nie na wozek caly.i ze w sparowce mam wkladke taka poduszkowa na zwykly z bokami ochronnymi.
I super ulatwieniem jest regulacja odchylenia siedziska za pomoca pasa.nie trzeba sie wogole wysilac.i kabinowac.
ciesze sie tez ze wogole nie skrzypi.

reklama
Do góry