reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
;D ;D ;D ;D
bardzo bym chciała Abryz aby dała sobie rade bez rozpychania się łokciami
a Piotruś to typowy wrażliwiec pewnie

kupiłam se laktator...hip hip hurra prawie 50zł dałam,ale taki z rączką,a nie pompką i takiej firmy,którj nie znam...instrukcja jak dla mnie do zsiurania:))))))))))))))
a co do dzieci to powiem Wam,ze widzę i na to liczyłam,że Ewa dzięki Kiniuśce zrobiła się dużo bardziej pewna siebie...zaczęła zabiegac o uwagę owszem robi się też bezczelna,ale spoko,jeszcze wyplenimy:)))a zabawki też moje,ale o Kini zawsze pamięta,wcześniej też oddawała zabawki albo z rykiem leciała do mnie,a teraz co Ty nie ma chuja we wsi,,, jej zabawka jak ktoś chce zabrac to albo zleje dzieciaka(of course ograniczam ją:))albo wyszarpie i koniec...ale ma też dobą bardz cechę...potrfi się dzielic jak powiem,zeby pokazała coś komuś...albo jak dzieciak jakiś szarpie mi ją to go zjbę to jasne,ale powiem mu,żby ją spytał i spyta to Ewula zawsze się podzieli...a kurde dumna jestem z niej jak cholera...wreszcie zaczęła w sklepach mówic dzien dobry i do widzenia:)i jak mnie zdepta to tekst z taśmy"oooooooo...przepraszam,naprawdę nie chciałam...boli Cię?gdzie?pomasowac?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mam ochotę ją wtedy zjeśc ja jej buzi daję,a ta małpa się wyciera...boszeeeeeeeeeeeeeeeeeee myślałam,że starsze dzieci mają odruch wymiotny na pocałunki rodziców...

reklama
dziewczyny jestem na etapie szukania maty edukacyjnej jakie macie i czy jestescie zadowolone i jak macie jakies zdjecia to wklejcie prosze bardzo:)

Do góry