reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

Przyszła dziś ta kazruzelka - jest naprawde super - pałąk jest ruchomy więc jak chce wyjać marysię z łóżeczka - wystarczy odsunąć pałąk. marysia leży już pod nią 15 minut!!!!!!!! SZOK Gdyby chciał sobie ktoś kupić to śmiało polecam.

reklama
mam pytanie
jestem wrzesniowa mama i mam problem z wyborem niektorych produktow.wy jestescie juz w tym wiec moze mi podpowiecie.
wozek lepszy na paskach czy amortyzatorach i czy cicho skladajaca sie budka ma duze znaczenie
materac z czego wykonany jest lepszy

ja mam wózek na amortyzatorach, moja budka dosć głośno się składa i nie budzi to niuńki. A co do materacyka mam kokosowo-gryczany

reklama
Do góry