reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Ja mam Deltima Premiera. Ma on mechanizm a'la paski i cicha budke - jest super :) Bujanie jest genialne, wozek jest bardzo stabilny. Bardzo chwale tez sobie skretne kola i fakt, ze mozna je czasem zablokowac.

kurde abryz,ale fajne to nosidełko...to rózowe superanckie:)miałam dla ewy też jakieśtam i mimo,że wiecznie na rękach była do nosidła jej się wsadzic nie dało,potem kot obsrał i wywaliliśmy:(
a co do zabawek głuszek to faktycznie super...ale moje Kiniuśka ostatnio dostała taką pomarańczęhttp://www.allegro.pl/item116480292_tiny_love_zabaweczki.html na zdjeciu nie wyglada tak super jak jest,bo ona się dzieli na cząstki na takich jakichś magnesach toto jest,w środku jest malutka pomarańczka taka wibrująca,w listku też ma szeleszczące,poza tym grzechocze różne wzorki ma na cząstkach...no git...i juz się Kiniuśka nią interesuje (ewa of course bardziej:)

kate tez tak masz???n,bo kupilabym to nosidełko sobie,moze Kiniuśka by nawet dała się przekonac,ale kurde jak mi druga moja terrorystka nagle zachce???a wiem,ze tak by było:(no masakra...

masakra masz racje ;D ;D ;D wszystko jej "to moje" niczym nie chce się dzielić a w parku zżera innym dzieciom ich jedzonko ;D ;D i bawi sie ich zabawkami

reklama
;D ;D ;D
Poradzi sobie w życiu ;)
Mój Piotrek prędzej się rozryczy i odda swoje rzeczy, niż zawalczy o cokolwiek :-) Będzie chyba wolontariuszem ;)

Do góry