reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Moja mama po porodzie kupiła mi laktator. G... mi pomógł. Pokarm ściągałam ręką i nieźle mi szło. Tak że nie wiem, czy jest on niezbędny. Podobnie ze sterylizatorem. Można kupić nowy garnuszek i w nim wygotowywać butelki. Sposoby sprawdzone. Ale nie narzucam :-)
T
Tamarunia
Gość
No no super zakupy!!!!!!Gratuluje!!!
Gluszku!Ja nie kupilam, chociaz baaardzo mi sie podoba. a nie kupilam, bo:1. moja mama musialaby dzwigac za duzo bagazy i doplacac na lotnisku, 2. tutaj moze i sa ale nie szukalam nawet tak mocno, aha sa ale raczej takie kocyki dziergane cos takiego3. uwazam ze jak sie mocno chce to mozna kupic w sumie, ale jak ktos ma juz kocyki to mysle ze starczy4. jezeli okaze sie jednak ze jest ta poscielka potzrebna, to mysle ze jest to najmniejszy problem pojsc i kupic
Gluszku!Ja nie kupilam, chociaz baaardzo mi sie podoba. a nie kupilam, bo:1. moja mama musialaby dzwigac za duzo bagazy i doplacac na lotnisku, 2. tutaj moze i sa ale nie szukalam nawet tak mocno, aha sa ale raczej takie kocyki dziergane cos takiego3. uwazam ze jak sie mocno chce to mozna kupic w sumie, ale jak ktos ma juz kocyki to mysle ze starczy4. jezeli okaze sie jednak ze jest ta poscielka potzrebna, to mysle ze jest to najmniejszy problem pojsc i kupic
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
super zakupy wózek fajniutki czy to ten ze skrętnymi kołami z przodu?
podobno bardzo łatwo sie je prowadzi luzeczko tez fajne.
podobno bardzo łatwo sie je prowadzi luzeczko tez fajne.
reklama