A ja dzisiaj już kupiłam pampersy, chusteczki i wszystkie inne pierdołki. Za wyjątkiem stanika, bo zabarakło nam czasu. Najpóźniej w poniedziałek powinny przyjść laktator, podgrzewacz i podkłady poporodowe. W poniedziałek przemeblowanie, tapetowanie wnęki i to wszystko. Normalnie jestem cała gotowa ............. ojejku co to będzie
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
abryz to życzę miłej zabawy To taka czysta przyjemność....
dobry pomysl z druga posciel,my zamowily juz niedlugo,bo obecnie na alegro nie mam moje ulubionej.A remontu chyba sie nie doczekam,mielismy zaczac w ten wekend ale znowu wszystko sie przesuwa,juz nerwowo niewytrzymuje,moaz bardzo zajety w pracy tak to jest jak ma sie wlasna firme.Czytam jakie wy juz jestescie przygotowane i bardzo sie ciesze ze wszystko tak gladko idzie,a ja nadal stoje,ufffffff coz z tego ze wszystko mam jak nic z tym nie moge zrobic,bo najpierw musi byc malowanie :
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja dzis tez kupiłam karuzele fisher tylko kropecka nie wiem czy Ci sie udało ale ja gwiazdek nigdzie nie znalazłam nawt w tym sklepie co dokonałam zakupu. maja 45szt ale nie gwiazdki. mąz bedzie we Wrocku w sobote i niedziele to odbierze ;D z gwarancja itd. wyszła taka sama cena co na licytacji z przesyłką. terz sie ciesze.
Fajnie do Was poprzychodziły przesyłki a ja ciągle czekam. na fotelik i kremy.
Fajnie do Was poprzychodziły przesyłki a ja ciągle czekam. na fotelik i kremy.
reklama
w nowej gazetce z reala (od 20-26.05) widziałam fajny zestaw dla niemowlaków.
Wjego skład wchodzi:
-sterylizator,
-podgrzewacz,
-elektroniczna niania,
-termomert elektroniczny w smoczku,
-torba z matą do przewijania
Kosztuje 199 zł- jest jakaś promocja - wcześniej kosztował 329 zł. Firma
Carrera baby-niby nie znana ale można sprawdzić - zna ktoras ta firmę?
Wjego skład wchodzi:
-sterylizator,
-podgrzewacz,
-elektroniczna niania,
-termomert elektroniczny w smoczku,
-torba z matą do przewijania
Kosztuje 199 zł- jest jakaś promocja - wcześniej kosztował 329 zł. Firma
Carrera baby-niby nie znana ale można sprawdzić - zna ktoras ta firmę?