reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
:laugh: :D super!
Jesli mam tak napiusac, to brakuje mi: Srerylizator do butelek i lezaczek, na ktorego polujemy juz 3tygodnie :p
dzisiaj kupil maz komode :):):):) jutro wstawie zdjecie :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D

.

Trini!!!sliczne twoje lozeczko jest!!!!!takie ciemne mi sie wlasnie podobaja:):):):) Poscielka przesliczna rowniez!!!!!super sie kompnuje:) maz ma dobry gust:):):)bo mowilas ze on taka naietypowa wybieral??

Heksa!!!super ze masz juz wszystko i wozeczek switeny!

No Wesolutka!!!Bardzo sie ciesze ze sie zdecydowaliscie!!!super!!!!!!!!gratuleje zakupu!!!i wklejaj szybciutko twoj nabytek:)

Wszytsko śliczne.
ja też się zatsanawiam, czy nie kupić radka VII zamiast Radka II (ładniejsze jest to Radek VII - trochę droższe ale ostanio mieliśmy zastrzyk gotowki więc co tam :))

Heksa, super wygląda ten wózeczek. Naprawde podoba mi się. MY z mężem zdecydowaliśmy się właśnie na tako i mieliśmy sprawdzić ile kosztuję ten silver. Zresztą jak pójdzie wszystko wsjo ok, to właśnie jutro idziemy kupić. :)
Heksa, jakbyś mogła to napisz proszę ile za niego zapłaciłaś :)

reklama
Trininlov lozeczko sliczie sie prezentuje
heksa fajowy ten wozek no i witam na forum bo nie mialam jeszcze okazji cie przywitac,widze ze termin mamy dzien po dniu ;D ;D ;D

Do góry