reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
ee ja nie mowie ze gorszy bo on ma tam cos lepszego chyba tapicerke...ale wlasnie chodzi o cene...i o to co kto lubi...ja bym wolala chromowany...kazdy woli co innego! ale tak dla porownania dalam ci inne wozki! tako zwykly tez tani nie jest bo kosztuje juz niestety 930 zl a pamietam jak jeszcze 2 miesiace temu byl za 880zl :(:(
dla mnie to jednak stanowczo za duzo za taki wozek:(

dzieki ciesze sie ze nie tylko i sie podoba.

Ewe26 w Jeleniej Górze bo tu mieszkam zapłaciłam za niego 1050zł plus dodatkowo bo zmieniłam troszke wyglad kół na takie nie szprychy ale jakby felgi dopłacilam 40zl we Wrocławiu ceny kształtuja sie ok 1085zl juz z dowolnymi kołami

Witam! maxin78 Ja tu od dokładnie od trzech dni. A własnie wróciłam od lekarza i dzidzia sie nie chce sie odwrócic wiec termin CC zostaje 12.05 No to wsztstko przed nami!

LILITH chromy owszem mi terz sie podobały, ale panie w sklepie powiedziały ze wiosna jesien to mokre pory roku i trzeba uwazac na rdze. wózki np.Po tej zimie strasznie padły pod tym wzgledem i hamulce siadaja. poza tym spotkałam sie z opinia ze te z colekci ida inna tasma produkc. i jest ich mniejsza awaryjnosc. Ale wszystko sie dopiero okaze. Wiadomo róznie sie mówi!

reklama
Do góry