reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek, łóżeczko i inne akcesoria wybrac?

reklama
Właśnie jesteśmy po zakupach :) Jestem taka szczęśliwa. Mamy śliczne łóżeczko dla Ani i taką nietypową pościel (mój mąż wybrał - pozwoliłam mu wybrać, bo mnie się podobała inna :) ) Łóżeczko jest w kolorze teaku i ma wyryte takie księżyce i gwiazdki. Jak je zmontujemy to wstawię zdjęcie. Oczywiście na początku Tomek miał koncepcję, że kupimy tanie, zwykłe łóżeczko, ale w sklepie zachorował na te :) Dla mnie bomba, bo przynajmniej nie jest na mnie, że chciałam dwa razy droższe :) Pościel też oczywiście wybrał droższą :) Ach Ci mężczyźni... Momentami to nie wiem czy gorzej jest zrozumieć kobietę czy meżczyznę ;)

dokladnie mam to samo odczucie. Maz mowil, ze ok trzeba zaczac oszczedzac, ale jak idziemy na zakupy to wasnie ja go musze stopowac ::)
a tak w ogole to super ze sie wybraliscie na zakupy!!Gratuluje nabytkow!!!:0:):)

z 76 punktowej listy... zostalo mi 5 pozycji... hurrra !

1. laktator
2. sterylizator do butelek
3. przewijak
4. termometr
5. szczota do butelek

Ja kupilam fotelik do samochodu z baza Graco Qatro - jestem bardzo zadowolona!! Taki bordowy
A swoja droga kupujecie materace gryczane do wozka - zobaczylam taki i sie zastanawiam :D :D

reklama
Do góry