reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Oliwieczka mnie się on podoba z wyglądu, ale chyba ma trochę wad.. Fajnie,że można zamontować siedzisko spacerówki przodem do mamusi ( ja do tej pory nie zamontowałam jeszcze spacerówki, bo jakoś nie wyobrażam sobie nie widzieć dokładnie małego:zawstydzona/y::-()...ale zastanawiam sie czy on oby nie ma oparcia regulowanego na zasadzie wagi - opuszczasz oparcie a nóżki tym samym idą w górę, to mało wygodne jak dla mnie, no i chyba nie ma regulacji wysokości rączki, u mnie to sie baaardzo przydaje..

Bardzo podoba mi sie te wózek, jakas dziewczyna z forum go ma i jest bardzo zadowolona.
Wózek Głęboko-Spacerowy CONECO V3 !!! + GRATISY (207309932) - Aukcje internetowe Allegro
Od razu miałabym dla następonego dzidziusia :tak:bo jest gondolka.\
Widziałam go na żywo i jest sliczny a jak sie super prowadzi! Co sądzicie czy może któraś taki ma?
Wózeczek bardzo mi się podoba,ale ja bym nie kupił z gondolą,zanim pojawi się mi kolejna dzidzia na świecie,to na pewno będą jeszcze fajniejsze modele i bym żałowała.Dla mnie minus,to cena z kosmosu(jak na samą spacerówkę)

Och...te wózki jaki to trudny wybór ja to już wszystkie strony na allegro przejrzałam i nic :wściekła/y: nie mogę się zdecydować który tyle ich jest:szok:.
Oliwieczka ten wózek jest super :tak:też go wczoraj oglądałam i bardzo mi się podoba:-) tylko ta cena jest jeden wózek albo spacerówka albo głęboki?:sorry2: czy za te dwa 850zł?

no widzę że macie temat przewałkowany ja też muszę kupić jakąś spacerówkę aby ją szybko zapakować do auta i do rodziców jechać wiec musi być lekka i mała i musi mieć kilka pozycji oparcia i wysokości podnóżka ta Spacerówka BABY DESIGN WALKER folia, okrycie !!! (207636675) - Aukcje internetowe Allegro i ten chicco na 4 kołach mi sie najbardziej podoba. jedną spacerówkę już mam ale jest na dużych kołach pąpowanych to będzie dobra na zimę i na spacery po lesie.:-D chociaż dalej mamy bunt wózkowy i SZymek nie chce w żadnym leżeć :confused::confused:

Och...te wózki jaki to trudny wybór ja to już wszystkie strony na allegro przejrzałam i nic :wściekła/y: nie mogę się zdecydować który tyle ich jest:szok:.
Oliwieczka ten wózek jest super :tak:też go wczoraj oglądałam i bardzo mi się podoba:-) tylko ta cena jest jeden wózek albo spacerówka albo głęboki?:sorry2: czy za te dwa 850zł?
za dwa w jednym :-)

ale laski chcecie taka spacerowke (siedzisko)?
hmhmm????:confused::dry:

Ciężka sprawa....Oliwieczka- wózek faktycznie wzorowany na quinny!!!Jak dla mnie troche ładniejszy. Ale nie wiem czy bym go kupiła- ma sporo minusów.

reklama
Agata24 za 850,oo jest 2 w 1 czyli głęboki +spacerówka.:tak:
No już sama nie wiem pojade w sobote do chorzowa tak gdzies koło męza pracy jest sklep z wozkami, oglądne pomacam i coś musze kupić.
Bo wczoraj miałam super niespodzianke:confused2: probowałam sie zapakować do auta szwagierki (mitsubishi ) mały bagażnik, nie wlazł no to do tyłu na siedzenia (całe sie ubrudziłyśmy od kół) nie wlazł ostatni pomysł do przodu:confused2: drzwi sie nie domknęły odpiełam koła, wlazło!Ale tak że prawie zajmował 2 siedzenia więc na Eli był oparty,
Ruszamy........
:dull: Automat do bramy siad, trzeba rozkręcać silnik.:oo:
No to sie wypakowałam i mówie że nigdzie nie jade..........kilka minut potem brama zadziałała. A wózek waży 20 kilo :dull:
Martula nie pytaj jaki mam wózek :zawstydzona/y::dry::dull:

Do góry