reklama
agusia9915
Matka wariatka
Czy Tylko Moje Dziecie Jeszcze Jezdzi W Gondoli?
agusia9915
Matka wariatka
to był fotelik samochodowy na stelazu wozka
gondol by nam nie weszła do samochodu razem z nasza 4 , stelazem i 2 fotelikami
gondol by nam nie weszła do samochodu razem z nasza 4 , stelazem i 2 fotelikami
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
;-);-);-) My też jeszcze w gondoli Ale chyba już niedługo - Anduś ma dość leżenia o czym już wie cała dzielnica tak mi się dzieć na spacerze drze Ale ponieważ sam jeszcze nie ciągnie główki przy podciąganiu do siadu, to jeździ w gondoli. W czwartek idziemy do poradni - jak się okaże, że jest ok, to pewnie założymy spacerówęCzy Tylko Moje Dziecie Jeszcze Jezdzi W Gondoli?
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
oliweczka mi sie wózio bardzo podoba, a co do ceny to jak Cie stac to spoko, a gondolke chyba mozna sprzedac osobno. Najwazniejsze żebys Ty i malenstwo bylo zadowolone:-)
Ja z niecierpliwoscia czekam na nasza spacerówkę caseulplay S4, a tak wozimy sie jeszcze w gondoli:-)
Pozdrawiamy jak kupisz to koniecznie wyslij kilka zdjec
Ja z niecierpliwoscia czekam na nasza spacerówkę caseulplay S4, a tak wozimy sie jeszcze w gondoli:-)
Pozdrawiamy jak kupisz to koniecznie wyslij kilka zdjec
Miśka 5
Mamy lutowe'07
My też w gondoli i nie przesiadamy się do spacerówki na razie. Nasza gondola ma regulowane oparcie, więc spoko.Wiktoria jeśdzi w niej w pozycji połsiedzącej i jest zadowolonaDo sklepu (market)i na spacery samochodowe zabieramy stelaż i tak jak agusia wpinamy fotelik.
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Stanki ale będziecie mieli furę !!!!
Podziel się: