reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
Oliwieczka, super jezdzi mi sie ta spacerowka:tak::-) Nie ma niestety przekladanej raczki, ale to jest tylko przy zwyklych spacerowkach...przy parasolkach jeszcze tego nie wymyslili....:no: a co do tego BABY DESIGN to widzialam go na zywo, nawet nim troszke pojezdzilam....jest on bardzo ladny ale ciezki i malo zwrotny....niestety bo mi sie on tez podobal......u mnie przewyzszylo to ze ten co mam jest super lekki, a to dla mnie bardzo wazne przy wnoszeniu po schodach:-p

Ja też jestem na etapie szukania wózka dla mojego szkraba i nawet nie sądziłam że to taki trudny wybór:szok:.Mam ze trzy rodzaje na oku na allegro które mi się podobają ,ale niestety nie potrafię wkleić linka żeby pokazać:wściekła/y::no:.Ale muszę popróbować to może się uda:-)

Agata 24, ten chicco jest bardzo ładny..tylko szkoda że nie ma barierki, czy pałąka jak kto woli:-p;-)Wydaje mi się że jet do przydatne gdy dziciatko jet juz wieksze...moze sie o to np.oprzec:tak:
Jeśli chodzi o ten wozek HAUCK, to ja osobiscie bym go nie kupila...chociazby dlatego ze jest ciezki:no::szok:

Jakos te trójkołowe do mnie nie przemawiają :no:
Nuska ten wózek wazy chyba 10 kg, popatrzę jeszcze sobie na coneco ta v3 mi sie podoba tylko jez droższy :dry: a tak w ogóle to chyba nie kupie przez allegro, wole zobaczy c o podotykać na żywo i sama go poskładać, bo teraz mieliśmy wózek całkowity niewypał, facet go nam wcisnął :angry: a ja głupia (mąż również) uwierzyłam i tak sie teraz męcze z 20 kilowym wozem :eek:
Chico tez oglądałam...te wózki sa bardzo podobne trudno sie zdecydować

reklama
agata24: ten wózeczek Chicco 0.4 to bardzo dobry wózek :tak: Sama miałam na niego ogromną ochotę, jedynym minusem z powodu którego z niego zrezygnowałam jest waga wózka, 10kg to jednak dla mnie za dużo.
Bardzo podobne są jeszcze Chicco 0.5, lżejsze ale ponoć dużo gorsze w użytkowaniu i mniej wygodne dla dziecka.
Takie rzeczy jak pałąk, okrycie na nóżki i folia przeciwdeszczowa są do dokupienia - uniwersalne powinny pasować do każdego wózia, a do Chicco na pewno, bo sama pytałam o to sprzedawcy w sklepie.
A trójkołowców też nie lubię :no:

Do góry