reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Stanki, mi też się podoba ten wózio, ale nie kupię, bo przecież mam bardzo podobną spacerówkę, czeka na przełożenie, jak się pożegnamy z gondolą. Nasza spacerówka też jest ok, tym bardziej, że rozkłada się całkowicie do pozycji leżącej
CHICCO S3 TOP-spacerówka+ śpiwór+ plecak+ folia (204380563) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO S3 TOP-spacerówka+ śpiwór+ plecak+ folia (204380563) - Aukcje internetowe Allegro
jak juz pisalam na innym watku, kupilismy taka parasolke i mimo iz kupilismy ja w pospiechu, bez wybierania i zastanawiania sie to jestesmy z niej superzadowoleni. jedno co to moglaby byc lzejsza, ale i tak jest super. a prowadzi sie bosko. a cena to wogole smiech na sali. kupilismy ten wozio zeby w razie czego pojezdzic na wakacjach i nie targac go do domu tylko gdzies porzucic ale okazal sie bardzo udanym zakupem
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
a co do pisowni to Tycia ma racje źle napisalam za co przepraszam ale to w pospiechu.
Miska wasz wozio slicznie wyglada, ja osobiscie lubie taką stylizację.
Dobrze że jest tyle tych wózeczkow w internecie i jest w czym wybierac, dobrze że nie rodzilysmy w latach 80, bo byla lipa
pozdrawiamy
Miska wasz wozio slicznie wyglada, ja osobiscie lubie taką stylizację.
Dobrze że jest tyle tych wózeczkow w internecie i jest w czym wybierac, dobrze że nie rodzilysmy w latach 80, bo byla lipa
pozdrawiamy
agusia9915
Matka wariatka
Didula A Skad Jestes ?
reklama
Podziel się: