reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Wozek super,tylko pisze sie go tak :
Casualplay s4 (jesli ktos chce sprawdzic)

Stanki,super bryka!!!:tak:

reklama
jak juz pisalam na innym watku, kupilismy taka parasolke i mimo iz kupilismy ja w pospiechu, bez wybierania i zastanawiania sie to jestesmy z niej superzadowoleni. jedno co to moglaby byc lzejsza, ale i tak jest super. a prowadzi sie bosko. a cena to wogole smiech na sali. kupilismy ten wozio zeby w razie czego pojezdzic na wakacjach i nie targac go do domu tylko gdzies porzucic ale okazal sie bardzo udanym zakupem :tak:

a co do pisowni to Tycia ma racje źle napisalam za co przepraszam ale to w pospiechu.
Miska wasz wozio slicznie wyglada, ja osobiscie lubie taką stylizację.
Dobrze że jest tyle tych wózeczkow w internecie i jest w czym wybierac, dobrze że nie rodzilysmy w latach 80, bo byla lipa:tak:
pozdrawiamy

Mam nadzieje,ze sie nie gniewasz Stanki za poprawe,ale moze ktos chcial poszukac takiego wozeczka:happy2:.

Olus ma wozek Quinny Buzz. Jestem bardzo zadowolona z tego wozka.Poprostu super. Tez uzywamy jeszzcze gondoli.

reklama
Do góry