reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
TAK TAK Agusia:tak::-)właśnie kupiłam ten co piszesz...coneco....dzisiaj postaram się wkleić kilka fotek.....wczoraj nie mogłam ...pogrzeb, stypa i zjazd rodzinki męża....same wiecie pewnie jak to jest......

Ja tez mam solidną spacerówkę- Xlander xa- i narazie nie zamierzam kupować nic innego. Bardzo dobrze mi się nią jeździ- łatwo się prowadzi, Tosia ma duzo miejsca...Osobiście nie podobaja mi się takie podwójne kółka w wózkach.A niestety takie sa w większości lekkich spacerówek. Więc tym co mam pojeżdzę ile się da, a jak Tosia juz będzie więcej chodzić niż jeździć to wtedy może zdecyduję sie na taką jakąś lekką spacerówkę.

Ja mam dokładnie taki sam wózio i nie zamierzam zbyt szybko zmieniać...I tak samo myślę,ze jak Fili będzie już chodził to na wypady samochodem kupimy coś lekkiego i małego..:tak::tak:

reklama
Własnie wrocilysmy ze spacerku......ladnie wyglada i tez sie swietnie go prowadzi...jak na spacerowke oczywiscie;-):-D
lekka jest naprwde wnioslam i znioslm go bez problemu, a to dla mnie wazne:-p:cool2:

Dzieki Joasiek:-) mam pytanie odnosnie parasolki, bo kupilam do tamtego wozka szara i teraz nie wiem czy moge taka miec czy lepiej kupic inna???:dry:

Do góry