reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Nuśka i na którą spacerówkę się zdecydowałaś? Bo tu dziewczyny polecają tyle, że nie wiadomo którą wybrać
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Jak możesz to prosimy o fotkę Waszej nowej bryki.No i spacerówka kupiona tylko jeszcze nie sprawdzona na spacerku, moze jutro.....
agusia9915
Matka wariatka
Z TEGO CO PAMITAM TO TEN KUPIłATen wozio jutro kupuje na 98%
NOWOŚĆ CONECO TRAFFIC -WYS.0zł 10x supergratis (206049147) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ten zielony, ma regolowany podnozek , rozklada sie prawie na lezaco, widzialam go na zywo i jest bardzo ladny
mysia23
mama dwójeczki
Ja tez mam solidną spacerówkę- Xlander xa- i narazie nie zamierzam kupować nic innego. Bardzo dobrze mi się nią jeździ- łatwo się prowadzi, Tosia ma duzo miejsca...Osobiście nie podobaja mi się takie podwójne kółka w wózkach.A niestety takie sa w większości lekkich spacerówek. Więc tym co mam pojeżdzę ile się da, a jak Tosia juz będzie więcej chodzić niż jeździć to wtedy może zdecyduję sie na taką jakąś lekką spacerówkę.
Ja mam dokładnie taki sam wózio i nie zamierzam zbyt szybko zmieniać...I tak samo myślę,ze jak Fili będzie już chodził to na wypady samochodem kupimy coś lekkiego i małego..
reklama
Własnie wrocilysmy ze spacerku......ladnie wyglada i tez sie swietnie go prowadzi...jak na spacerowke oczywiscie;-)
lekka jest naprwde wnioslam i znioslm go bez problemu, a to dla mnie wazne
Dzieki Joasiek:-) mam pytanie odnosnie parasolki, bo kupilam do tamtego wozka szara i teraz nie wiem czy moge taka miec czy lepiej kupic inna???
lekka jest naprwde wnioslam i znioslm go bez problemu, a to dla mnie wazne
Dzieki Joasiek:-) mam pytanie odnosnie parasolki, bo kupilam do tamtego wozka szara i teraz nie wiem czy moge taka miec czy lepiej kupic inna???
Podziel się: