Nie wiem jaki jest ten Chicco, ale kolorystykę ma mało ciekawą, zwłaszcza dla dziewczynki... podobnie jak Enjoy który chciałam kupić. Opinie o Chicco czytałam tylko te które dotyczyły C4, C5 i Enjoy, więc nie mam pojęcia czy to jest dobry wózek?
Titi podoba mi się bardziej, ale
Kasiad ma rację... taka "kołyska" to nie najlepszy pomysł
No i szerokość siedziska 25cm... bardzo malutko... najlepiej jeśli siedzisko ma powyżej 30cm.
Nie wiem na czym Wam zależy, oprócz regulacji oparcia i podnóżka
Ja chciałam mieć jeszcze pałąk z przodu, budkę w wersji zimowej i letniej, bo zamierzam tym wózkiem jeździć nie tylko latem ale o różnych porach roku. Okrycie na nóżki tez dobrze jak jest, przydaje się nie tylko zimą. Ale zawsze można dokupić uniwersalne, podobnie jak folię przeciwdeszczową i pałąk.
Podobają mi się Orinoko, Coneco też
W sklepie oglądałam jeszcze jeden wózek i mało go nie kupiliśmy... na Allegro ich nie widzę, tzn sa jakieś aukcje z używkami ale chodzi o ten wózio:
Deltim Kosztował około 350zł. Oglądałam go dość dokładnie, siedzisko elegancko się rozkłada do pozycji jeszcze bardziej poziomej niż w naszym wóziu, jest bardzo wygodne i szerokie. Szczerze mowiąc, to miał najwygodniejsze siedzisko ze wszystkich wózków które obejrzałam na żywo. Sprzedawca zachwalał te Deltimy, podobno dobrze się sprawdzają i nie ma reklamacji na nie. No i wyposażenie - też full wypas