reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Dzięki, Kasiad, właśnie o takie rady mi chodzi... Już wykreśliłam ten wózek, masz w zupełności rację. Chciałam kupić jakiś lekki, koniecznie składający się do parasolki, tak do 250zł. Ale nie wiem czy coś znajdę... No trudno, będę jeszcze szukać.

reklama
reklama
Nie wiem jaki jest ten Chicco, ale kolorystykę ma mało ciekawą, zwłaszcza dla dziewczynki... podobnie jak Enjoy który chciałam kupić. Opinie o Chicco czytałam tylko te które dotyczyły C4, C5 i Enjoy, więc nie mam pojęcia czy to jest dobry wózek?
Titi podoba mi się bardziej, ale Kasiad ma rację... taka "kołyska" to nie najlepszy pomysł :no: No i szerokość siedziska 25cm... bardzo malutko... najlepiej jeśli siedzisko ma powyżej 30cm.

Nie wiem na czym Wam zależy, oprócz regulacji oparcia i podnóżka :confused: Ja chciałam mieć jeszcze pałąk z przodu, budkę w wersji zimowej i letniej, bo zamierzam tym wózkiem jeździć nie tylko latem ale o różnych porach roku. Okrycie na nóżki tez dobrze jak jest, przydaje się nie tylko zimą. Ale zawsze można dokupić uniwersalne, podobnie jak folię przeciwdeszczową i pałąk.
Podobają mi się Orinoko, Coneco też :tak:

W sklepie oglądałam jeszcze jeden wózek i mało go nie kupiliśmy... na Allegro ich nie widzę, tzn sa jakieś aukcje z używkami ale chodzi o ten wózio: Deltim Kosztował około 350zł. Oglądałam go dość dokładnie, siedzisko elegancko się rozkłada do pozycji jeszcze bardziej poziomej niż w naszym wóziu, jest bardzo wygodne i szerokie. Szczerze mowiąc, to miał najwygodniejsze siedzisko ze wszystkich wózków które obejrzałam na żywo. Sprzedawca zachwalał te Deltimy, podobno dobrze się sprawdzają i nie ma reklamacji na nie. No i wyposażenie - też full wypas :tak:

Do góry