reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Mi Stach tak jeszcze nigdy nie zrobił i miejmy nadzieję, że nie zrobi... Chyba też trzeba by zacząć rozglądać się za jakąś spacerówką... Ale sama nie wiem, nie lubię tego typu zakupów, wolę kupować ubranka, są tańsze i mniejsza odpowiedzialność- jak okażą się do bani, to aż tak nie boli, a jak się wtopi z zakupem takiego wózka, to masakra!! Z tym co teraz mam to mi się upiekło, bo dostaliśmy no i się sprawdza, a ja nie musiałam wybierać, ale teraz mnie to chyba nie ominie... Co myślicie o firmie Baby Dreams?? Miał ktoś taki wózek??

reklama
Nie wiem jak się sprawuje Baby Dreams, ale podobają mi się te wózki. A wybieranie wózka to rzeczywiście masakra, kosztowało mnie to wiele energii w ciąży, ale teraz mam z głowy :-D

Ehh... u mnie co do wózka to główne zdanie miała teściowa, która poleciła mi zwykły wózek wielofunkcyjny na pompowanych kołach. Jakiej firmy, jaki kolor i model to sami sobie wybieraliśmy z mężem. Niby nie jest taki zły. Jako wózek do spania na spacerach spisuje się całkiem fajnie. Prowadzi się go też całkiem ok, ale jak Victorek podrośnie i będę musiała złożyć go na spacerówkę to przeraża mnie wielkość i waga tego wózka a no i manewrowanie takim gigantem:-p Dlatego też chętnie czytam i oglądam wasze wybory, bo najprawdopodobniej jeszcze trochę i pomyśle co dalej.

Patch, ja mam w tej chwili wozek baby desing ATLANTIC <to jest ta sama firma> wozek gleboki jak i spacerowka prowadzi sie super...jedna reka spokojnie podjezdzam na krawezniki....tylko ze waga robi swoje:baffled:nie daje rady juz go znosic i wnosic po schodach.....musze zakupic cos lzejszego...tylko nie mam pojecia co:no:

zastanawiam sie nad tym wozeczkiem co Joasiek, tak go zachwala;-):-D

nuśka 23: ZOOPER ma kółka gumowe :tak:
Na stronie zooper.pl w menu Kontakt są wypisane sklepy w których można te wózki kupić, może któryś z nich jest koło Ciebie (nie wiem gdzie mieszkasz) ? :happy2:

Ja mam Graco voyagera,jeszczepo corci.Bylam bardzo zadowolona z niego,ma skretne kola i calkiem sie rozklada.czas go chyba powoli odkurzac...:tak:

reklama
Susu wydaje mi się żę jak zacznie samo siedzieć;-) ,a tak to można wozić na pół leżąco my tak się wozimy i mały jest zachwycony:-):happy2: spacerami bo może oglądać troche świata.:-D

Do góry