reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

no jak tez tak woze Lailusie i jest tez zachwycona ale zauwazylam ze szybciej nudzi sie jej w spokojnym parku i chce wyjsc z wozeczka (a mamusia zawsze na wszelki wypadek ma i nosidelko i Lailusia chyba dobrze to wie:rofl2:;-)) niz na ulicy pelnej sklepow i ludzi, wtedy to jej sie podoba!!!!!:-D

reklama
nuśka 23: nie chcę Cie namawiać na ten wózek, żeby potem w razie czego nie było na mnie :-p:-D Ale ja jestem z niego naprawdę zadowolona, Milenka chyba też, bo śpi w nim lepiej niż w poprzednim wózku :tak:

Joasiek, no wiesz zawsze dobrze miec na kogo zgonić:-D:laugh2:;-)

a tak poważnie to sama nie wiem....nie myślałam że wybór spacerówki będzie tak okropnie trudny:wściekła/y::no:

nuśka, coś o tym wiem... Dzisiaj szłam oglądać wózki!! I jeszcze bardziej zgłupłam!! A czy ktoś wie czy MAGGY to dobra firma??

ja dziś przerobilam mój "lekki" wózek(18,5 kg) na spacerówkę,to teraz jakieś 15 kg waży pewnie.zobaczymy czy Ali się to spodoba.mam straszne siniaki na udach od znoszenia tego klocka,normalnie,jakby mnie kto bil w domu,aż wstyd wyjść w krótkich spodenkach

Joasiek, teraz dopiero się przyjrzałam: ten wózek Twój ma pasy pięciopunktowe czy trzy?? Wydaje mi się, że Milenka tylko na bioderkach była zapięta... Myślisz że to wystarczy?? Bo ja odrzuciłam te wózki, które nie mają pięciopunktowych pasów, ale może takie na bioderka tylko wystarczają?? Już sama nie wiem, chyba zwariuję, a czas mnie nagli...

Patch: oczywiście że nasz wózio ma pasy 5-punktowe :tak: Ja te pasy na ramionka po prostu odpięłam i mała jeździ bez nich. Przypnę je z powrotem gdy będzie już usiłowała siadać, na razie póki się do tego nie pali to nie zapinam ich.

reklama
Podobają mi się te wózki, tylko nie ma pozycji leżącej. Jak myślicie, czy już teraz bym mogła z niego korzystać??
Wózek BUNNY,BABY DREAMS,KURIER UPS, W-WA, 4KOL. (204335639) - Aukcje internetowe Allegro

Zależy jaki jest ten kąt pozycji półleżącej, ale wątpię, żeby był aż taki jak u Joasiek. Poza tym dla mnie dyskwalifikuje go brak regulacji podnóżka. Wyobraź sobie jakie to musi być niewygodne jak takiemu maluchowi ciągle nogi zwisają. Taki większy to oprze nogi na dolnym podnóżku, ale naszym mauchom by nogi zwisały w powietrzu i cierpły.

Do góry