reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
A mi sie starsznie podoba.Moglam kupic taiego zanim maly sie urodizl.Wtedy jednak mi sie nie podobaly:rofl2:.Głupia jestem...:-D:rofl2:,bo teraz mi sie podoba:tak:.

U meza w rodzinie maja sie urodzic pod koniec roku trojaczki:szok:,to byloby super rozwiazanie:tak:

Gosia_23: bardzo ciekawe rozwiązanie, takich wózków w Polsce pewnie jest tylko kilka, o ile wogóle są :blink:

A ja w końcu zakupiłam spacerówkę :-D:-D:-D Zdecydowałam się na ZOOPERA WÓZEK ZOOPER HULA aluminium 7,56KG NOWOSC 2007 (201349331) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie jestem mega zadowolona :tak:
Rozkłada się jedną ręką, jest lekki, bardzo funkcjonalny, świetnie się go prowadzi (nawet jedną ręką, dziś próbowałam bo drugą jadłam zapiekankę :-p) na żywo wyglada o wiele lepiej niz na zdjęciach, detale są na maxa wypieszczone, ogólnie to wózek robi naprawdę bardzo dobre wrażenie.
Zobaczymy po jakimś czasie jak z użytkowaniem. Dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku i Milenka była trochę zaszokowana tym, że 1. jeździ w nowym wóziu, 2. tyyyyyle świata w nim widać, bo jeździ przodem do kierunku jazdy. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai :cool:

Różowy (choć jeszcze do niedawna zarzekałam się, że nie będę małej kupować różowych rzeczy :cool2:) Zooper_Product_Everyday_Hula - Color set - ten drugi po prawej u góry. W sumie w większości wózek jest czarny i niewiele w nim różowego, tylko lamówki i w większości część wewnętrznej strony tapicerki. Fajnie wygląda z nim mój Jacek, który ubiera się od stóp do głów na czarno, muszę mu fotkę zrobić z tym wózkiem :-D

No właśnie mi też się ten różowy spodobał, choć i zielony też. Pewnie miałabym kłopot który wybrać jakbym musiała :-D

Joasiek, bardzo ładny ten wózek. Naprawdę!!Z tych wszystkich nad którymi się zastanawiałas, ten jest najfajniejszy i najładniejszy!!!:-):tak:

reklama
Do góry