reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Gosia_23: bardzo ciekawe rozwiązanie, takich wózków w Polsce pewnie jest tylko kilka, o ile wogóle są
A ja w końcu zakupiłam spacerówkę Zdecydowałam się na ZOOPERA WÓZEK ZOOPER HULA aluminium 7,56KG NOWOSC 2007 (201349331) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie jestem mega zadowolona
Rozkłada się jedną ręką, jest lekki, bardzo funkcjonalny, świetnie się go prowadzi (nawet jedną ręką, dziś próbowałam bo drugą jadłam zapiekankę ) na żywo wyglada o wiele lepiej niz na zdjęciach, detale są na maxa wypieszczone, ogólnie to wózek robi naprawdę bardzo dobre wrażenie.
Zobaczymy po jakimś czasie jak z użytkowaniem. Dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku i Milenka była trochę zaszokowana tym, że 1. jeździ w nowym wóziu, 2. tyyyyyle świata w nim widać, bo jeździ przodem do kierunku jazdy. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai
A ja w końcu zakupiłam spacerówkę Zdecydowałam się na ZOOPERA WÓZEK ZOOPER HULA aluminium 7,56KG NOWOSC 2007 (201349331) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie jestem mega zadowolona
Rozkłada się jedną ręką, jest lekki, bardzo funkcjonalny, świetnie się go prowadzi (nawet jedną ręką, dziś próbowałam bo drugą jadłam zapiekankę ) na żywo wyglada o wiele lepiej niz na zdjęciach, detale są na maxa wypieszczone, ogólnie to wózek robi naprawdę bardzo dobre wrażenie.
Zobaczymy po jakimś czasie jak z użytkowaniem. Dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku i Milenka była trochę zaszokowana tym, że 1. jeździ w nowym wóziu, 2. tyyyyyle świata w nim widać, bo jeździ przodem do kierunku jazdy. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Różowy (choć jeszcze do niedawna zarzekałam się, że nie będę małej kupować różowych rzeczy ) Zooper_Product_Everyday_Hula - Color set - ten drugi po prawej u góry. W sumie w większości wózek jest czarny i niewiele w nim różowego, tylko lamówki i w większości część wewnętrznej strony tapicerki. Fajnie wygląda z nim mój Jacek, który ubiera się od stóp do głów na czarno, muszę mu fotkę zrobić z tym wózkiem
dzustta
Mama sierpniowa'06
Joasiek bardzo swietny wózek kupiłas. Naprawdę musze ci powiedziec ze to świetny wybór i może nawet dobrze ze sie nie zdecydowałaś na Haucka.
reklama
Podziel się: