reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No faktycznie jest okrycie!!! Dzięki Kasia! Czarne byłoby dobre do tego wózia... wiem że są też do kupienia uniwersalne barierki, więc w sumie niczego poza tym płaskim rozkładaniem by mu nie brakowało... muszę się z tym przespać :tak:

reklama
Grzebię po necie za tym wózkiem i oto co znalazłąm.... z Forum Gazetowego:
"W internecie podobaly mi sie tez wozki z grupy Hauck (niemieckie), ale wczoraj widzialam modele Disney na zywo i sie zalamalam - takiej szmaty na wozku to nigdy nie widzialam. Tandeta na maxa."
:errr::errr::errr:

A widzisz. Jak to dobrze, że jest net i można opinie sobie poczytać o różnych produktach. Mój wózio jest super i też bym mogła się nabrać, że marka to marka. A jednak nie zawsze jak się okazuje.

Joasiek, tak dla pocieszenia to nawet bys sie wkurzala na ten wozek...chodzi mi o podnozek, odchodzi mocno do tylu....dziecko pozniej ma problem z postawieniem nozek.....wiem co mowie bo siostra nie zwracala na to uwagi i kupila z takim, a teraz Oliwcia sie meczy......ale dobre jest to ze czlowiek uczy sie nie tylko na swoich bledach:-p:-)

Mnie też sie podoba Chicco Enjoy, ale za drogi jak na mnie...poza tym nie planowałam zakupu takiego wózia, ale po dłuższym zastanowieniu, jak Fili zacznie chodzić i tylko czasem będzie chciał odpocząć w wózeczku , to mnie lepiej będzie pchać lekką parasolkę a nie bądź co bądź cięższego x-landera..i pewnie kupie ale to na przyszłe lato i to raczej coś TAKIEGO

Grzebię po necie za tym wózkiem i oto co znalazłąm.... z Forum Gazetowego:
"W internecie podobaly mi sie tez wozki z grupy Hauck (niemieckie), ale wczoraj widzialam modele Disney na zywo i sie zalamalam - takiej szmaty na wozku to nigdy nie widzialam. Tandeta na maxa."
:errr::errr::errr:

Hmmm nie wiem co powiedziec :confused: To prawda ze wózio na zdjęciu wyglada bardzo zachecajaco i ślicznie i pierwsze moje wrazenie po rozpakowaniu wózia było mieszane ale po kilku dniach testowania stwierdzilam ze prowadzi sie go dobrze i co najwazniejsze mała lubi w nim siedziec a nawet spac (bo o to sie bałam). Zazwyczaj po kupnie wózka sa jakies plusy i minusy. Jeszcze dwa, trzy miesiace temu tez miałyśmy my sierpniowki taki problem ale teraz juz kazda jest po dokonanym wyborze i tylko moze dwie były całkowicie niezadowolone chociaz słyszały dobre opinie na temat kupowanego wózia. Ale życze powodzenia w polowaniu:tak:
A to Joasiek jeszcze dla ciebie
Zobacz załącznik 41279 Zobacz załącznik 41280

Zobacz załącznik 41281Zobacz załącznik 41282

reklama
Joasiek, mnie sie wydaje, że widziałam taki wózek z Kubusiem w którymś z Hipermarketów- albo real albo Carrefour- normalnie na dziale dziecięcym...Tylko granatowy

Do góry