reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Mam już wózkowy mętlik w głowie :dull:
Dzięki dzustta za śliczne zdjęcia!!! Twoja córcia wygląda w nim prześlicznie :tak:i ogólnie te zdjęcia zachęcają żeby wybrać ten wózeczek. Strasznie mi się podoba, to właściwie jedyna spacerówka która podoba mi się tak bez żadnych zastrzeżeń, jeśli chodzi o wygląd. Wyczytałam, że kiepski materiał dotyczy modeli z roku 2006, tegoroczne już są Ok.
AAAAAle... jednak kilku rzeczy mu brakuje :-:) nie ma folii przeciwdeszczowej, zimowego okrycia na nóżki (jedno i drugie można osobno dokupić). Nie ma odpinanej budki z tyłu aby ją przekształcić w letnią, nie ma okienka w budce żeby podglądać dziecko czy śpi, czy nie zjechało...
Problem w tym, że ostatnio obiecałam już pożyczyć nasz wózek Maksowi (tzn gondolkę + stelaż), który urodzi się za miesiąc, a nie przyszło mi do głowy, że jak kupię nową spacerówkę, to mała będzie musiała w niej jeździć tyłem do mnie, co może jej się nie spodobać jak nie będzie mogła mamusi oglądać :dull: Dzisiaj pojechała po raz drugi na spacerek w spacerówce (dno rozkładane całkiem na płasko) i jest jej całkiem wygodnie, ale coś kupić trzeba.. bo nasza spacerówka waży 16kg, więc nawet samej spacerówki (bez dziecka) nie jestem w stanie wnieść na III piętro, jest bardzo nieporęczna :-(
Zastanawiam się jeszcze nad Chicco ct 0.4 albo Enjoy.
Chciałam MacLarena, ale mój chłop mówi, że jest za drogi (955zł) no i kolorystyka brzydka, z czym się całkowicie zgadzam...
Podoba mi się jeszcze ten czarny w białe kropy:
NOWY WÓZEK PLIKO P3 PEG PEREGO SPACERÓWKA W-WA!! (203238457) - Aukcje internetowe Allegro
tylko cena... trochę za dużo :eek:
Nie cierpię kupować wózków!!!! Po raz drugi taki dylemat... :wściekła/y::no::no:

reklama
Joasiek, Milence napewno spodoba się jazda przodem do kierunku jazdy, jednak faktycznie zanim dziecko nie usiądzie, to wygodniej jest dla mamy jak patrzy na malucha.

Ja właśnie dziś na spacerze przełożyłam spacerówkę przodem do kierunku jazdy. Oliwka marudziła, więc postanowiłam przełożyć i minimalnie podniosłam oparcie. Spodobało jej się, rozglądała się na wszystkie strony. Po jakimś czasie oparcie opuściłam spowrotem, ale spacerówkę już tak zostawię.

Byłam dziś znowu w sklepie, oglądałam wiele wózków, sprzedawca chyba już miał mnie dosyć :-D ale znowu na nic się nie zdecydowałam :no::wściekła/y::-p W środę jadę po raz trzeci przyjrzeć się dokładnie temu wózeczkowi (różowy) --> WÓZEK ZOOPER HULA aluminium 7,56KG NOWOSC 2007 (201349331) - Aukcje internetowe Allegro
i prawdopodobnie albo wybiorę ten, albo Chicco Enjoy.
Jedyny mankament tego Chicco jest taki, że mi się nie podobają jego kolory :-(
Dzisiaj spędziłam jakieś 6 godzin non stop na szukaniu wózka, już mnie od tego rozbolała głowa :-p

Joasiek bardzo fajny i funkcjonalny ten wózek ZOOPER HULA:tak: Mi on się podoba i nawet w przystępnej cenie. Jak będę na etapie kupowania spacerówki to wezmę go pod uwagę, bo jest godny przemyślenia;-) A Tobie życzę udanego zakupu, z którego będziesz zadowolona, i nie pochłaniającego tyle czasu;-)

WolfiA: ten ZOOPER to wózek produkowany w Irlandii :-) Po Dublinie pewnie niejeden taki jeździ i możesz go zobaczyć na żywo na ulicy :tak:

kurcze,człowiek to jest głupi!!!kupilismy dwufunkcyjny wózek,fajny jest,zgrabniutki,ale mimo aluminiowych ram waży z gondolą ok18 kg,tak więc spacerówka będzie ważyć ok14 kg.no i duzo miejsca zajmuje.wicie ile ja sie nagimnastykuję,żeby to sama zapakowac w auto????a gabarytów jestem niewielkich,nawet teściowa sie dziwi;)

Aha, dostępnych jest więcej kolorów... zobacz na stronie producenta, tylko ten sprzedawca na Allegro ma jedynie dwa kolorki.

bibinka: Ojjjj wiem coś o tym... moja spacerówka waży około 16kg.. zapakowanie do samochodu to bułka z masłem (pod warunkiem że ma się duży samochód :-p) ale wnieść go z małą na III piętro to jest dopiero wyzwanie!!! :dull:

reklama
Joasiek ja mieszkam na parterze,ale teraz jestem bez męża,więc wszystko muszę sama i jak jadę gdzies na pare dni to musze sie dobrze zorganizować i nieźle się przy tym nabiegam!

Do góry