reklama
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
My też już jezdzimy od trzech dni spacerówką i chyba mały jest bardziej zadowolony bo już nie płacze na spacerach noi dłużej śpi nawt trzy godzinki.Ja chyba jako jedyna na tym forum mam wózek firmy POLAK,ale Maciuś dostał go od mojej mamy po moim braciszku:-).Jest w dobrym stanie także poco kupować nowy ma dopiero dwa lata.
w naszym przypadku tez spacerowka zdala egzamin <oby nie zapeszyc> Julka widzi wiecej i rowniez dluzej spi....nawet jak sie pzebudzi to sie rozglada i zachwilke usypia spowrotem....a wczeniej byl by juz nieziemski bek i tym sposobem szybki powrot do domku....w sumie to jak nie patrzec tez nasze dzieci sa juz starsze i musza byc madrzejsze;-):-)My też już jezdzimy od trzech dni spacerówką i chyba mały jest bardziej zadowolony bo już nie płacze na spacerach
agusia9915
Matka wariatka
a my jezdzimy w gondoli i jeszcze pojezdzimy z 2 miechy
czasem wkładam ja do fotelika samochodowego i na stelazu wózka jezdzimy chwilke jak jest ładnie
jak Sara chce popatrzec to podkładam poduszke (na koncu gondoli) i jest na wpuł lezaco
gdybym przełozyła do spacerówki to juz by do gondoli nie wsiadła
czasem wkładam ja do fotelika samochodowego i na stelazu wózka jezdzimy chwilke jak jest ładnie
jak Sara chce popatrzec to podkładam poduszke (na koncu gondoli) i jest na wpuł lezaco
gdybym przełozyła do spacerówki to juz by do gondoli nie wsiadła
mysia23
mama dwójeczki
My mamy jeszcze gondole, nie zmieniam póki sie mieści, wygodnie mu sie spi, nic go nie krępuje..a w spacerówce trzeba od razu te pasiska zapinać...Fili chyba tego nie zniesie
Nie płacze mój skarb, rozgląda sie po niebie, jak mu budkę odsłonie..jeszcze z miesiąc, półtora tak pojeździmy,a na spodzie na materacyku kłądę flanelkę i jest ok...
Nie płacze mój skarb, rozgląda sie po niebie, jak mu budkę odsłonie..jeszcze z miesiąc, półtora tak pojeździmy,a na spodzie na materacyku kłądę flanelkę i jest ok...
Ja ostatecznie kupiłam miękki ręczniczek w kolorze pasującym do wózka o wymiarach 30x50 cm i super się mieści nawet pomimo pasów (obok pasów jest minimalnie podgięty ale sprawdziłam i nie przeszkadza to Oliwce, bo na tych zgięciach nie leży).
A ja wyjęłam ze spacerówki X-landera te górne szelki. w te upały na pewno Tosi nie byłoby w nich wygodnie. Uważam, że to dolne zapiecie na ta chwilę wystraczająco chroni Tosię przed wypadnięciem z wózka.
reklama
Podziel się: