reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No wiecie, że o tym nie pomyślałam, że można zapinac tylko te dolne pasy. Faktycznie to dobry pomysł, dopóki dziecko nie siedzi. Nie wiem tylko, czy można z mojego wózka usunąc te górne, ale nawe jak nie można, to przecież mogę je odgiąć na bok.
Jednak jakby mi przyszło jechać autobusem, bo bym zapięła małą porządnie w górne i dolne pasy, ale to przecież nie problem raz je zapinać a kiedy indziej nie.

reklama
Mam wielofunkcyjny wózek Scout. Podoba mi się w nim to, że ma długą torbę, więc mój Smyk będzie mógł sobie dłużej pospać na spacerkach czy w ogródku - a nie ukrywam lubi to i to bardzo:-)

Szukałam uniwersalnego okrycia na nóżki nawet... jakby takie coś było, to może bym się na tego Kubusia zdecydowała, bo STRAAAASZNIE mi się podoba :tak:Ale nikt chyba jeszcze tego nie opatentował, szkoda.......:dry:

Joasiek, jest uniwersalne okrycie do Haucków :tak: zaraz Ci wyszukam. Sama się nad nim zastanawiałam, bo też mam Haucka.

reklama
Poważnie???? Jak jeszcze będzie w kolorze pasującym do tego Kubusia, to będę miała ciężki orzech do zgryzienia :-D Pewnie mało kto ma taki wózek żebym mogła gdzieś opinie na jego temat przeczytać... a i w sklepie go nie uraczę, ale jestem juz prawie chora na niego, oglądam i oglądam i coraz bardziej mi się podoba :dry:
Największy minus to ten, że na płasko się nie rozkłada i Milenka nie mogłaby jeździć w nim leżąc na brzuszku. Ostatnio w parku widziałam laskę z wózkiem w którym dzidzia leżała na brzuszku przodem do kierunku jazdy i przez dziurę pomiędzy oparciem, a budką, oglądała sobie świat... bardzo mi się to podobało :tak:
I co tu teraz zrobić?????

Do góry