reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

martula, my tez niestety mamy problem z noszeniem wozka <nie ma podjazdu>:wściekła/y:ale jakos na razie daje rade, z wielkim wysilkiem niestety ale co zrobie....a tak wogole to dzisiaj zalozylismy spacerowke nie wiem jak bedzie Julci w niej na dworze ale w domku jej sie podobalo:tak::-)

i tez widac parasoleczke ktora wczoraj przyslali z allegro:-)

reklama
Gosia, moja mała też się denerwuje jak wózek stoi w miejscu :tak:

Nuśka, ale Twoja córunia okrąglutka :-) Zupełnie jak Oliwka :tak:

Teraz jest już tak gorąco, że dzieciaczkom chyba jest przyjemniej w spacerówkach, bo więcej powietrza do nich dochodzi. Ja wczoraj też zamówiłam parasolkę na Allegro, ale poczekam na nią z tydzień, bo zamówiłam kolor grafitowo - pistacjowy, a nie mają takiego w ciągłej sprzedaży i muszą uszyć.
Muszę też kupić albo kocyk bawełniany albo pościel do wózka bo jak Oliwka leży w wózku i nic nie ma pod plecami to strasznie pocą jej się plecy i ma mokre ciuchy. Może pościel rozwiąże ten problem :confused: Czy któraś z Was wie co to jest tkanina typu "wafelek"? Myślałam o takiej pościeli, ale nie wiem, czy nie będzie się mała pociła jak podłożę jej tę kołderkę pod plecy :confused:

Wiosenno letnia pościel do wózka - by 4baby (198019215) - Allegro

Nuśka, ale Twoja córunia okrąglutka :-) Zupełnie jak Oliwka :tak:

Kasiad, ona jest okraglutka to malo powiedziane:-D:-Djak z nia wychodze to kazdy podchodzi do wozka i mowia "ale grubasek z tego dzieciatka" wrrr....
ale tak szczerze mowiac bardzo lubie takie pyzuchy, jest chociaz co kochac...chociaz i nosic tez co jest;-):baffled: faldek na nozkach to ma chyba po 4 na kazdej...na raczkach to jej sie robia juz branzoletki;-):szok:hehe....kawal babichy z tej Julci
zreszta tak patrze na te nasze lutowe baczki to tak wiekszosc wagowo jest niczego sobie:cool2:

Najlepiej żeby to było coś bawełnianego chyba. Kocyk absolutnie- na sama mysl mi gorąco!!!:-)Ja dzisiaj załozyłam spacerówkę- jednak:-)Zrobiłam próbę dźwigania z Tosią w środku no i może dam radę. Zobaczymy jutro jak pójdę na spacer:-)
A Tosia w spaceróce wygląda tak:

Położyłam jej taki pled bawełniany, zobaczymy czy bardzo sie będzie pocić na nim.

ja tez juz spacerowke uzywam bo Szymonek nie chce lezec w gondoli a na dno klade mu pieluszke flanelowa. mam nadzieje ze mu nie gorco. na poczatku kladlam moj szal ale flanela powinna byc lepsza.

Wiecie co tak sie zastanawiam nad tym co piszecie o jakims podkladzie do wozeczka:baffled:ja nie polozylam Julce nic na dno spacerowki, ma tylko podusie pod glowka i wcale sie nie poci:happy:no chyba ze zamiast podusi, tak zeby dzidzka nie lezala bezposrednio na wozku:dry:??

Nuska, jakby Oliwka tak się nie pociła na pleckach to tez bym na dno wózka nic nie wkładała, nawet poduszki, bo mój wózek ma miękki podgłówek

reklama
Ja tez klade pieluszke flanelową mojemu Kubusiowi i cyba mu dobrze bo nie marudzi tylko spokojnie leży:tak:ja mojego jeszcze wożę w gondoli ale za niedlugo rzeba bedzie się przesiąśc do spacerowki bo w gondoli ma juz malo miejsca:szok:czy ktoś juz jeździ quinny buzz???Prosze o jakies opinie???Teraz mamy quinny i jestem bardzo zadowolona i dlatego spacerowkę lżejsza tez chce tej firmy:-)

Do góry