reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Kasiad Jenni napewno by mi wypadla z mojej spacerowki a szelki to tez sa tylko ze zabardzo rozstawione :tak: :-D
Dlatego ogladalam te wozki co ty masz i za spacerowki najtaniej chca 210 euro juz mezowi glowe sucze:baffled: :-D

reklama
Irtasia, w listopadzie zdaje się wystawiała jedna babka te wózki na licytacji od 1 zł. Najdrożej schodziły te w moim kolorze, ale brązowo-czerwone nawet za coś ponad 400 zł. Coprawda nie doczekałam się nigdy folii p/deszczowej ale wózek uważam kupiłam tanio, i to naprawdę dobry wózek.
Postanowiliśmy, że w środę mąż schodzi po spacerówkę do piwnicy.

pisze do wlascicielek x-landera z 3 kolami. nie wiecie czy to przednie kolo gdzies sie reguluje:confused: bo mi sie ydaje ze moj wozio zaczelo znosic na prawa strone :baffled:

U nas też niedługo będzie problem z rozmiarami wózeczka :tak::tak: Filip rośnie jak szalony, zostało mu jeszcze jakieś 10cm luzu w wózku, a żeby nie tarł głową i nogami o brzegi to tak z 5cm. Jak tak dalej będzie to nie będzie umiał siadać zanim "wyskoczy" z gondoli...ojejku...Trochę ten x-lander malutki:baffled:...ale poza tym to super wózio...jestem bardzo zadowolona, a szczególnie z tych obrotowych kółek i lekkości prowadzenia:tak::-)

lil kate nie wiem czy któraś z nas ma trzykołowego x-landera. Coś mi sie wydaje,ze tylko Ty masz...ale mogę sie mylić:tak::tak: U mnie też w czterokołowym jak zablokuje koła to troszkę ściąga na prawo, ale rzadko blokuje wiec nie robi mi to problemu...ten typ tak chyba ma ;-):-p

No tak Kasiu, ale ty masz spacerowke zupelni na plasko rozkaldana, a u nas jest pokatem 20-30 stopni. ale w sumie i tak juz poduszke kladalam malej do gondoli zeby miala wyzej bo na plasko nie chciala lezec wiec moze nie bedzie roznicy wielkiej :tak:

Lil kate, układaj małą tak, żeby to zgięcie miała na wysokości, gdzie naturalnie ciało zgina się do siadania, tak, żeby plecki miała zupełnie proste. Nie pamiętam, ale w X-landerze też chyba są szelki? Jeśli tak, to bez problemu przypniesz małą tak, żeby się nie obsuwała niżej.

reklama
Milenka na razie znika w tej naszej ogromnej gondoli, jak ma założony ten wierzch (zapomniałam jak to się fachowo nazywa) to ledwo ją wogóle widać :-D Ale niestety jest też ogromny minus tego naszego wielkiego wózia... nie mieści nam się do samochodu :no: :wściekła/y: Mieścił się do poprzedniego, mieliśmy Lancię Themę Kombi, ale 3 dni temu właśnie się jej pozbyliśmy (była strasznie nieekonomiczna bo miała 3 litrowy silnik) i przez najbliższy rok będziemy jeździć Fiacikiem Pandą, a do niego ani rusz... nie ma jak zmieścić całego wózka :szok: :-(

Do góry