reklama
Irtasia, w listopadzie zdaje się wystawiała jedna babka te wózki na licytacji od 1 zł. Najdrożej schodziły te w moim kolorze, ale brązowo-czerwone nawet za coś ponad 400 zł. Coprawda nie doczekałam się nigdy folii p/deszczowej ale wózek uważam kupiłam tanio, i to naprawdę dobry wózek.
Postanowiliśmy, że w środę mąż schodzi po spacerówkę do piwnicy.
Postanowiliśmy, że w środę mąż schodzi po spacerówkę do piwnicy.
mysia23
mama dwójeczki
U nas też niedługo będzie problem z rozmiarami wózeczka Filip rośnie jak szalony, zostało mu jeszcze jakieś 10cm luzu w wózku, a żeby nie tarł głową i nogami o brzegi to tak z 5cm. Jak tak dalej będzie to nie będzie umiał siadać zanim "wyskoczy" z gondoli...ojejku...Trochę ten x-lander malutki...ale poza tym to super wózio...jestem bardzo zadowolona, a szczególnie z tych obrotowych kółek i lekkości prowadzenia:-)
mysia23
mama dwójeczki
lil kate nie wiem czy któraś z nas ma trzykołowego x-landera. Coś mi sie wydaje,ze tylko Ty masz...ale mogę sie mylić U mnie też w czterokołowym jak zablokuje koła to troszkę ściąga na prawo, ale rzadko blokuje wiec nie robi mi to problemu...ten typ tak chyba ma ;-)
No tak Kasiu, ale ty masz spacerowke zupelni na plasko rozkaldana, a u nas jest pokatem 20-30 stopni. ale w sumie i tak juz poduszke kladalam malej do gondoli zeby miala wyzej bo na plasko nie chciala lezec wiec moze nie bedzie roznicy wielkiej
Lil kate, układaj małą tak, żeby to zgięcie miała na wysokości, gdzie naturalnie ciało zgina się do siadania, tak, żeby plecki miała zupełnie proste. Nie pamiętam, ale w X-landerze też chyba są szelki? Jeśli tak, to bez problemu przypniesz małą tak, żeby się nie obsuwała niżej.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milenka na razie znika w tej naszej ogromnej gondoli, jak ma założony ten wierzch (zapomniałam jak to się fachowo nazywa) to ledwo ją wogóle widać Ale niestety jest też ogromny minus tego naszego wielkiego wózia... nie mieści nam się do samochodu Mieścił się do poprzedniego, mieliśmy Lancię Themę Kombi, ale 3 dni temu właśnie się jej pozbyliśmy (była strasznie nieekonomiczna bo miała 3 litrowy silnik) i przez najbliższy rok będziemy jeździć Fiacikiem Pandą, a do niego ani rusz... nie ma jak zmieścić całego wózka :-(
Podziel się: