reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

jesli chodzi o x landery to co prawda ja sie wylamalam i kupilam model xt, ale i tak mysle ze mozemy spokojnie ten lub posiadaczy x landerow zalozyc. ciekawe czy ktos jeszcze dolaczy :laugh2:

mrs_szaya, z ciekawosci pytam, jaki ten poprzedni wozeczek kupiliscie??

reklama
:tak: :tak: A mnie cieszy to że juz chyba każda ma "Autko" dla maluszka :-D :-D teraz tylko trzeba czekać aż ktoś się w nim znajdzie. Zyczę aby każda była zadowolona.

Klub juz można zakładać...mam nadzieje,ze nie będziemy miały zastrzeżeń co do wózeczków...

Najgorsza sprawa to te adaptery plastikowe...:tak: Tata mnie tym dobił, bo uważa,że to strzeli przy pierwszym lepszym spacerze...:baffled::baffled::baffled: Stwierdził,ze badziewny ten wózek, bo tyle w nim plastiku i taaaaki drogi...i chyba z jego zapłaty za fure nici:eek: Ale nikt go o to nie prosił...Chyba nie myślał,że zabiorę go i kupię jakąś landarę o wadze 25kg ze stali i do tego za 300zł - tak jak on chce :no::no:

Mnie się wózio bardzo podoba, wszystkim domownikom i oglądającym też....wiec nie martwi mnie to...a poza tym ma rok gwarancji, wiec jak adaptery strzelą to reklamacje mogę złożyć:-):tak:

ja tez pisalam o tych adapterach ze mnie martwia, ale w koncu nie jest to model ktory dopiero wszedl tylko juz od jakiegos czasu na rynku i czytajac opinie o tym wozku jeszcze sie nie spotkalam z przypadkiem pekniecia adapterow:nerd: moj maz mi to wytlumaczyl, ze jak ma byc w miare lekki to wszystkiego na metalu zrobic nie moga. i mysle za ma racje:tak:. czyli znow kompromis:laugh2:

lil kate
wczesniej wzielismy jakas landare z miekka gondolą ktora sie ledwo skladala i nie zmiescila nam sie do bagaznika za 550pln, nie pamietam nazwy... MATI chyba ale potem stwierdzilismy ze nei bedziemy oszczedzac... i wzielismy X-a

lil kate ja też tak właśnie myślę...coś za coś!! :tak:
A na ślepo przecież tego wózeczka nie kupowałam...czytałam różne opinie i raczej nie pamiętam jakichś negatywnych szczególnie:baffled::baffled:

Pan w sklepie, w którym kupowalismy wózek mówił, że reklamacji na Xlandery praktycznie nie ma. Wtedy zastanawialiśmy sie nad tym i nad Implastem- implasta nam odradził...
Zobaczymy...Jak cos to wiem gdzie szukac tego pana:-D

moim drugim typem tez byl implast. ten ich nowy bolder mi sie podoba, ale strasznie masywne te wozki sie wydaja przy naszych x landerkach :tak:

mnie z kolei pan w sklepie stasznie namawial na implasta, ale chyba dlatego ze tego x landera co chcialam nie mieli na stanie i nie mogli sprowadzic :laugh2:

reklama
Witam i dolaczam do kludowiczek X-landera ;-).
Wlasnie dojechal moj xa blue plus czerwona gondolka:-D :-D :-D :-D :-D
Nie moge sie napatrzec i zywie gleboka nadzieje,ze bedziemy zadowolone z naszych pojazdow:tak:.

Do góry