reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No własnie irtasia27 myśle że tak zrobię, choć teoretycznie mogłybyśmy z gondolką jeździć do jesieni, dopóki mała by chciała bo miejsca ma tam naprawdę duuuużo, ale jednak żeby się gdzieś ruszyć, to potrzebny będzie składany wózeczek-parasolka
lilkate, czekam na relację z pierwszych spacerów Martynki w spacerówce. wstaw zdjęcia jak w niej lezy. Ja myslę, że jak tosia będzie się jeszcze jako tako mieścić w gondoli to dopiero w lipcu spacerówkę zainstalujemy. Ale podejrzewam, że w czerwcu juz będzie za wielka:-)
Ja mam Xlandera czterokołowego, tak więc nie pomogę Ci lilkate
niestety dzisiaj musiałam znowu zawieźć kółko przednie do reklamacji bo znowu zaczęło się trzaskać:-( Doprowadza mnie ten dźwiek do szału Dlatego tego nie odpuszczę i jak znowu po wymianie zacznie się trzaskac to już pojade oddać cały wózek chociaz jestem z niego zadowolona bardzo- felerne kółka nam się tylko trafiają...
Ja mam Xlandera czterokołowego, tak więc nie pomogę Ci lilkate
niestety dzisiaj musiałam znowu zawieźć kółko przednie do reklamacji bo znowu zaczęło się trzaskać:-( Doprowadza mnie ten dźwiek do szału Dlatego tego nie odpuszczę i jak znowu po wymianie zacznie się trzaskac to już pojade oddać cały wózek chociaz jestem z niego zadowolona bardzo- felerne kółka nam się tylko trafiają...
wlasnie zainstalowalam spacerowke, i martyne w niej mysle ze jest ok. baby lezy w niej dokladnie tak jak w gondoli (podkladalam poduszke pod materacyk), wiec chyba krzywda jej sie nie stanie.
niestety ze spacerku dzis nici, ale jak przestanie padac descz to sfotografuje Makrele w wozeczku i jak zanjde ten cholerny kabel od aparatu to oczywiscie wstawie fotki
niestety ze spacerku dzis nici, ale jak przestanie padac descz to sfotografuje Makrele w wozeczku i jak zanjde ten cholerny kabel od aparatu to oczywiscie wstawie fotki
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja juz chce spacerówkę, lekką, tanią i zeby spokojnie miesciła sie do bagaznika opla vectry no zebym ją sama mogła spakować. Co polecacie?
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też zaczynam się rozglądać za spacerówką.. myślę o DOKŁADNIE TAKIEJ.
Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie ze spacerówkami Chicco???
Myślicie że ten wózek będzie w porządku?
reklama
Ja też zaczynam się rozglądać za spacerówką.. myślę o DOKŁADNIE TAKIEJ.
Nie znam tych wózków, jak dla mnie to brakuje mi w nim kółek skrętnych, ale może Tobie na nich wcale nie zależy.
Mi się osobiście podoba ta spacerówka, ma kosmiczny wygląd, ale jest droga i dość ciężka to fakt:
-------- CONCORD Fusion NOWOŚĆ 2007 !!! ------- (194556630) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym Maclaren jest dobrą marką. Widziałam w Warszawie w restauracji babkę z maluchem na oko 5 miesięcznym z takim wózkiem:
----- NOWOŚĆ Maclaren XLR 2007 PREMIERA -------- (194556736) - Aukcje internetowe Allegro
prezentował się super.
Ja napewno też dodatkowo kupię jakąś leciutką parasolkę jak Oliwka będzie większa bo mój wózek jest bardzo ciężki (17 kg), będzie na jakieś szybkie krótkie wypady na rynek czy do przychodni. Ale jak ktoś decyduje się na jedną spacerówkę, bo musi rozważyć czy wybrać lekką z małymi piankowymi kółkami czy dużą z pompowanymi dużymi kołami. Lekkimi wózkami wszędzie się wciśniesz, jak trzeba to przeniesiesz bez problemu, za to te cięższe z dużymi pompowanymi kołami są wygodniejsze w prowadzeniu, ja swoim bez problemu zasuwam w lesie po wertepach.
Podziel się: