reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Ja postanowilam ,ze jak mały bedzie siedzial,to kupie na wypady samochodem quinny zappa albo buzza:tak:

reklama
Ten MacLaren też mi się bardzo podoba, ma w sumie wszystko to samo co spacerówka Chicco, tyle że jest 3 razy droższy :baffled: A te super-hiper nowoczesne wózki jakoś mi się nie podobają... przypominają mi odkurzacz :-D:laugh2:
Ciężką spacerówkę (około 20kg) z pompowanymi kołami już mam, teraz chciałabym kupić tak jak Ty Kasiad, coś lekkiego na małych kółkach... no i niedrogiego :happy:
Dobrze byłoby, gdyby dało się ją jedną ręką złożyć i rozłożyć, tylko czy to jest w ogóle możliwe???

To prawda Kasiad ze te wózki są bardzo ładne ale bardzo drogie . Za spacerówke chce dac około 500 zł nie więcej.
Joasiek fajna ta spacerówka ale nie wiem czy z chicco sa dobre te wozeczki, trzeba by się kogoś zapytać :tak:

Tycia: to własnie jeden z tych które przypominają mi odkurzacze :-D:laugh2::-D
Minusem jest, przynajmniej dla mnie, to że nie ma okrycia na nóżki, nie ma barierki, ani kosza na zakupy... na płasko też się pewnie nie rozkłada? No i wydaje mi się że jest mało stabilny i że gdyby dziecko chciało samo do niego wejść to wylądowałoby na glebie razem z wózkiem :confused: W kwestii wózków to ja jednak straszna tradycjonalistka jestem jak się okazuje :cool2:

a ja chyba raczej taki kupie,bo jest wygodny do samochodu.W tej chwili mam tez quinny,tylko inny.I jego za jakis czas sprzedam,a zakupie tego zappa.Do chodzenia bede miala graco voyagera air 6:-D(krotka nazwa) po starszych dzieciakach....Klasyczna spacerowka rozkladana do spania,pompowane kola,skretny przod-wygodna:tak:

Ja nie rozglądam się za spacerówką, bo w zestawie mam i to bardzo dobrą. Właśnie Chicco. Wózio rozkłada się jedną ręką. Mój ma duże koła, skrętne koło przednie, śpiworek(pokrowiec na nózki), kosz na zakupy, letni i zimowy daszek nic lepszego nie potrzebuję na razie. Tym bardziej, że jeszcze spokojnie pojeździmy w gondoli, a może w lipcu/sierpniu przerzucimy sie do spacerówki. Wygląda dokładnie jak ten na samym dole , tylko nasz bardziej soczyste kolory ma
NOWOSC Wózek Chicco S3 TRIO Top kol.2007+GRATISY (196359626) - Aukcje internetowe Allegro
Może za rok zastanowimy sie nad jakąś spacerówką i prawdopodobnie będzie to też Chicco, ta Joasiek co ci się spodobała jest w porządku.

Dzięk za tego linka Miśka 5 :-) Poobserwuję.. może cena końcowa będzie atrakcyjna to kupię wózek o 2 miesiące wcześniej niż planowałam :tak:

reklama
U tej babki kupiłam mojego Jaguara. Długo się czeka (ok 2 tygodni) i nie dostałam nigdy folii, bo miała dosłać pocztą. Ale i tak nie żałuję, bo folię sobie mogę dokupić za ok. 20 złotych, a za wózek zapłaciłam 621 zł tzn ok 300 zł taniej niż chodziły wtedy na Allegro.

Do góry