reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
sliczny wozio :tak: mysia, martula , a nie macie wrazenia ze te gondolki troche "lecą" do dolu od strony raczki wozka??:confused: mnie troche martwi to mocowanie na plastikowych adapterach ale chyba konstruktor wiedzial co robi:confused:

Nie, jakoś nie razi mnie to mocowanie. U mnie na osiedlu jeżdżą chyba 3 X-landery. Dwa już na spacerówce a jeden z gondolką. i z dzieckiem w środku wygląda to wszystko ok.:-) Tak więc myślę, że raczej będziemy sobie chwalić ten wózeczek...mam taka nadzieję.
Ja mam teraz schizę i sprawdzam w osiedlowych marketach typu Biedronka:-) Czy przejedzie mi wózek między kasami i tym wjazdem dla wózków sklepowych.Tak w wyobraźni to sprawdzam:-) Bo na pewno będę te sklepy z wózkiem odwiedzać...

Muszę przyznać, ze te x-landery wizualnie podobają mi się najbardziej, i zdecydowanie właśnie ten kolorek blue... wygląda świetnie :tak:
Ciekawa jestem czy będziecie z niego zadowolone, ale to się okaże za kilka miesięcy..

Witajcie:]
Ja szukałam wózka wielofunkcyjnego i przede wszystkim lekkiego. Najlżejszy możliwy i bardzo fajny to firmy Peg Perego model pramette. W sklepie koszt takiego wózka to 1600 zl. Mialam ogromne szczescie bo w przed dzien zakupu okazalo sie ze jest polski wzorzec tego wózka w cenie 500 zl:))) Doslownie skopiowany śrubka w śrubke identyczny i identycznych kolorach. Polska firma ktora go produkuje nazywa sie "Everflo". Nie wiem czy sa one jeszcze dostepne bo kupowalam go rok temu. Ale popatrzcie, poszukajcie, naprawde warto. Polecam wszystkim mamom ktore szukaja wozka lekkiego i wielofunkcyjnego

martula, x lander napewno przejedzie miedzy kasami bo to taka miniatureczka jak dla lalek:laugh2: . nie wiem tylko czy takie wozki jak tako sie zmieszcza:no:

reklama
dziewczyny rozwaliłyscie mnie na łopatki, weszlam zeby pochwalic sie swoim wczoraj kupionym wózeczkiem, patrze, a wy wszystkie takie same macie :):) tez kupiłam X-landera X1. śmieszna historia bo kupilismy inny wozek i w drodze powrotnej zajrzelismy jeszcze do jednego sklepu z teściem i zobaczylismy to cudo, no i tata pojechal do tamtego sklepu oddal tamten wozek i wzielismy x-landera... też w kolorze blue.
dzis w necie na www. calineczka.pl znalazlam fotelik-nosidelko za 340pln.
moj maz juz sie bawil amortyzatorami, jak to facet, i powiedzial ze jak mały wyrosnie to on z tej ramy gokarta zrobi... :)

mam nadzieje ze dobrze nam sie bedzie sprawował, mój mężuś juz wczoraj wypił piwko "żeby koła nie skrzypiały" :):)

Do góry