reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

rozumiem co masz na mysli z ta emigracja Joasiek. ale nie boisz sie tam sama z malenstwem siedziec?? ja to bym chyba umarla ze stresu:eek: wiec pewnie bede tam spedzac czas tylko wtedy kiedy maz bedzie mial wolne, albo tesciowa:nerd:

agusia9915, jaka w koncu tapicerke wybralas? podoba mi sie ten nowy wozek bolder ale nigdzie w sklepach internetowych jeszcze go nie ma:no:

reklama
ja czerwony struktora plastra miodu DRIVER 4XL
MOJEGO TEZ NIE MA W ZADNYM SKLEPIE INTERNETOWYM BO TO NOWA KOLEKCJA I TYLKO U PRODUCENTA JAK JUZ MA NA STANIE OCZYWISCIE BO NIBY NOWE KOLEKCJE WCHODZA ZAWSZE NA RYNEK W MARCU

lil kate: nie zamierzam wcale pod lasem sama siedzieć, też bym chyba ze strachu nie zasnęła :-D Do tej pory było tak, że w dni powszednie siedziała tam moja mama, a na weekend jechała do domu pozałatwiać swoje sprawy a my we dwójkę przyjeżdżaliśmy sobie wypocząć i teraz będzie pewnie podobnie - pn-pt z mamą, a weekend z Tatusiem małej :tak: :happy:

No nareszcie mam wózeczek....:-D:laugh2::-) Ale mi mąż zrobił niespodziankę...:-D:-D
Ale niestety nie nauczyłam sie jeszcze wklejać zdjęć w pomniejszeniu, a tych co mam nie można wklejać ze względu na duży rozmiar...Ale mam podobny do lil kate, wiec mozecie sobie podziwiać na jej zdjęciach ;-);-)

A te zrobione przed chwilką...w nowo pomalowanym pokoju...niezły pomarańcz co??:-D:laugh2::-D Ale to mój ulubiony kolor na ścianę...

Martula25 mam nadzieje,że będziemy zadowolone...no bo teraz jestem, ale w użytkowaniu jeszcze może sie nie sprawdzić

reklama
Mysia23, ja też lubię pomarańczowy kolor i mam takie ściany (może mniej ostry jest ten mój pomarańcz). Pościel do łóżeczka też mam pomarańczowo - kremową tyle, że w odcieniach pastelowych :tak:

Do góry