reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Joasiek super, ze juz macie wozeczek, zobaczysz, ze nie bedziesz zalowac! Jest duzy i przestronny, a jak sprawdzilas jak chodzi to naprwde nie musisz sie juz o nic martwic. Maluszkowi na pewno bedzie w nim wygodnie :tak:

Lil kate zapomnialas o mnie ;-) a tu niespodzianka - wlasnie dzis zamowilismy, tylko sie troche wkulam, bo marzylam o czerwonym a tu nawet nie dystrybutor tylko producent nie ma, byly do wyboru dwa kolorki to wzielismy ten bardziej blizej czerwonego, dystrybutor mowil, ze ladnie sie prezentuje

Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - w

reklama
ana.30 niesamowicie delikatny ten Twój wózeczek i to dla dwóch dzieciaczków! :tak: Strasznie chciałam mieć bliźniaki tzn. chłopczyka i dziewczynkę za jednym zamachem, ale to się chyba rzadko zdarza :-D Czy Ty znasz płeć swoich dzidzi? Nie wiem czy pisałaś już o tym, może mi umknęło :confused:

Tycia: Twoja furka to faktycznie wypasik... obejrzałam w necie bo byłam ciekawa co kupiłaś :happy: Obowiązkowo zaprezentuj nam go jak dotrze :tak:

Dziewczyny, a ten nasz wózio to okropna krowa w porównaniu z wieloma innymi :cool2: ale wygląda na super stabilny (muszę się naprawdę mocno na nim uwiesić żeby się zachwiał w bok), podoba mi się jego amortyzacja.. delikatnie buja się we wszystkie strony więc na wertepach, po których mam zamiar jeździć, dzieciątko nie powino odczuwać żadnego dyskomfortu :happy: A wielgachny jest tak, że do środka gondoli weszłaby chyba cała gondola z x-landera :eek: :-D
Kolor mógłby byc ładniejszy, kolorystyka Roana jest niesamowicie bogata.. marzył mi się kremowo-beżowy z elementami sztruksowymi, no ale coś za coś... oszczędziłam sobie dzięki temu nerwów przez najbliższe 4 tygodnie :tak:
Ale pocieszam się tym że w Krakowie to niestety... chyba każdy wózek po paru miesiącach stałby się szaro-bury, taki tu jest syf powietrzu :baffled: Mój J. za to bardzo z koloru zadowolony bo jest taki.. męski :-p :cool2:

Joasiek nie spodziewam sie blizniat, :-) mam juz rocznego synalka i potrezbuje wozek w takiej wersji kombinowanej dla dzieci z mala roznica wieku, tam jak klikniesz dalej to mozesz zobaczyc jest wersja 2 spacerowek montowanych na stelazu albo gondola + spacerowka rownoczesnie lub solo.

ana.30., juz od dawna planowlalas kupic ten wozek o ile sie nie myle:tak: bo juz go podziwialam w tych kombinowanych wersjach:cool2: niezly wypasik, nie ma co:tak:

a mojej bratowej siostra spodziewa sie blizniakow (termin na koniec kwietnia) a ma juz jednego synka 3 letniego. i niedawno okazalo sie ze to chlopczyk i dziewczynka:tak: superowa sprawa:tak:

A Krakow to rzeczywiscie nie najlepsze ma polozenie jesli chodzi o wymiane powietrza:no: chyba jedna z gorszych w Polsce. niby gory blisko, ale Krakow w kotlinie i caly syf ze slaska leci:-( ale piekne miasto jest, nie ma co:tak:
Nasza lodz tez brudna ale coraz mniej (znaczna nadwyzka uslug nad przemyslem, ktory w zasadzie caly upadl, teraz mamy niby high tech;-) ) i dotego na wysoczyznie. a w zgierzu to juz wogole bida. zadna fabryka nie dziala, a na moim zadupiu to tylko mdz 8-9 i 16-17 samochody jezdza jak ludzie jada lub wracaja z pracy. i las mam za blokiem. musze wam to kiedys na fotkach pokazac:tak:

ana.30: a to pardon :-D ja myślałam że Ty się bliźniaczków teraz spodziewasz.. wiem że masz już ślicznego synusia :tak: Ale będziesz fajnie wyglądać z tym wózkiem i dwoma bobasami w różnym wieku.. super!!! :-D :laugh2: :-D

lil kate: a ja myślałam że Ty gdzieś w centrum Łodzi pomieszkujesz! No to masz kapitalnie z tym lasem koło bloku! :tak: Nasze mamy mieszkają na Śląsku (Tychy) a jak tam się umyje okna, to po pół roku wyglądają tak jak moje zaledwie miesiąc po umyciu, tragedia po prostu :wściekła/y: Mieszkam niedaleko Alei, które są główną trasą przelotową przez Kraka i dopuszczalne stężenie pyłów przekroczone jest tu przez 233 dni w roku!!! Plusem jest to, że miejsce jest super bo mieszkam przy samych Błoniach, do Rynku mam 15 min piechotką, nad Wisłę 10, na kopiec Kościuszki 20 :happy: Ale i tak kiedy tylko jest ciepło to uciekamy na działeczkę 30km za miasto, pod lasem, cisza spokój, ptaszki śpiewają, świetliki latają... ale się teraz rozmarzyłam :-D

moi rodzice faktycznie mieszkaja w samym centrum lodzi, ale plusem jest to ze lodz to miasto parkow po secesyjnych fabrykantach i nawet a zwlaszcza w centrum jest gdzie pospacerowac z wozeczkiem. i choc przed zanieczyszczeniami sie nie ucieknie to przed halasem owszem:tak:

a ja z mezem mieszkam w zgierzu (aglomeracja lodzi, miasto sypialnia) i dlatego mam taki luksus z tym lasem:tak: dzialeczki tez mamy jedna 15 km od domu (las) i druga 80 km w drugim kierunku (tez las) wiec jakbym chciala to moge cala wiosne latyo i jesien siedziec z malutka na swiezym powietrzu ale jakos nie sadze zeby tak bylo:dry:

natomiast pieknego Krakowa zazdroszcze ci Joasiek jak nie wiem:cool2:

Dzisiaj sie w konco wkurwiłam i poprosiłam mame zeby podjechała do Gdyni do tej hurtowni co zamawiałam fotelik bo od soboty cisza a mieli mi powiedziec czy juz mozna dostac wozek z nowej klolekcji 2007 a jak dzwoniłam to poczta sie właczała)
Mama pojechał i okazało sie ze mozna maja na stanie u producenta akurat ten co chce- hura!!!!!!!!!!
dałam mamie wytyczne i zmowiła:ma byc za dwa tygodnie wiec luzik i tak wczesniej nie urodze nawet gdyby to i tak nie wyjde na dwor wczesniej niz po 2 tygodniach(minimum w taka pogode)

reklama
lil kate: a ja właśnie zamierzam w tym roku jak tylko ciepło się zrobi, to aż do września przynajmniej 3-4 dni w tygodniu przesiedzieć z małą na tej wiosce pod lasem... dusi mnie już miasto, no i dzidziuś zdrowszy będzie rósł! :tak:
Kraków faktycznie jest magiczny, nacieszyłam się już nim na studiach, teraz marzy mi się powoli jakaś emigracja do pobliskiego mniejszego miasteczka albo wogóle na wieś ;-)

Do góry