reklama
marcela kl.
Fanka BB :)
lil kate widziałam ten kolorek na zywo naprawde fajny.. a pajacyki tez takie mam.. choć ostatnio przeczytałam ze nie za bardzo ze sa rozpinane na skos i na jednej nóżce ale damy rade.. pozdrawia Was styczniowka..
a te moje pajacyki rozpinaja sie normalnie na brzuszku po linii prostej bez skosow i na obu nogawkach. bo ja kupilam te bawelniane nie welurowe bo welurow to mam od cholery z wyprzedazy w cubusie;-)
i jeszcze ze dwa w 5-10-15 kupie w wiekszym rozmiarze.
i jeszcze ze dwa w 5-10-15 kupie w wiekszym rozmiarze.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zostaje chyba wierna temu chicco granat-krem hmm tylko mam pytanie jaki najlepszy jest rozmiar gondoli bo ja sie nie orientuje moze tam jest zbyt mala jakie sa standardy. zaraz w nowym roku jade z babcia na zakupy "samochodu". w sumie to innego nie ogladalam ale ten wpadl mi w oko.
gondolki w chicco sa raczej standardowe, my rodzimy w lutym wiec jakies mega obszerne nie sa nam potrzebne bo nie dluzej niz 6 miesiecy bedziemy z nich korzystac.
ale tak z ciekawosci obejrzyj sobie tez inne wozki. tak zebys wiedziala ze wybralas najlepszy
ale tak z ciekawosci obejrzyj sobie tez inne wozki. tak zebys wiedziala ze wybralas najlepszy
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no wiem ale skoro nie mam pojecia na co popatrzec tzn. zwrocic uwage to boję się że się na nic nie zdecyduje. zresztą to mój efekt uboczny ciąży problem z podjęciem decyzji.
wiec sama nie wiem wiem że jedna z nas rodzi w styczniu i tez sie napalila na chicoo chyba marcelka czy jakos tak czekam az odpowie bo juz wariuje.
wiec sama nie wiem wiem że jedna z nas rodzi w styczniu i tez sie napalila na chicoo chyba marcelka czy jakos tak czekam az odpowie bo juz wariuje.
marcela kl.
Karola wysłałam Ci prywatna wiadomośc.. mam nadieje ze doszła.. jak juz bede miec wózeczek w domu wszystko Ci opowiem.. ale w sklepie była tak miła sprzedawczyni ze wymeczyłam ja na temat wszystkich watpliowosci i mysle ze bede zadowolona.. jedynie małe kółka ale przeciez nie bedziemy z maluszkami robic wojazy w zimie..
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hmmm... u nas na razie faworytem jest x-lander - tylko jeszcze się nie zdecydowaliśmy czy XA czy może lepiej XGO. XGO jest rewelacyjnie funkcjonalny jeżeli chodzi o jego "rozbiórkę", jednak ma małe koła i to jest chyba jedyny jego feler. Z drugiej strony - kółka są baaardzo szerokie, więc może będą się dostatecznie sprawdzać na chodnikach ? Zależy mi na lekkim wózeczku, bo niestety mój małżonek pracuje do późna i będę zdana na siebie - mieszkamy w wieżowcu - na szczęście na 1 piętrze - jednak nie ma u nas wózkowni i będę musiała to żelastwo przynajmniej pół piętra taszczyć za każdym razem Doświadczone mamy mówią mi, że dam radę każdy wózek wnieść - pewnie i tak, ale ja chyba nie mam ochoty za każdym razem przy powrocie ze spaceru kląć na czym świat stoi
reklama
madzix
O rany dziewczyny! Jak tak czytam , ze juz pokupowałyście wózki, pozamawiałyście łożeczka to czuje sie troche jak z innego swiata-mam w końcu jeszcze 6 tygodni! Ja jestem prawie zdecydowana ale z kupnem wstrzymam sie do rozwiązania;-)Emmaljunga, ze względu na cene zdecyduje sie na najtańszą wersję -smart, ok. 1700 zł.Trafiłam w necie na podobny-chyba polską podróbę Emmaljungi-Roan marita ale nigdzie w realu go nie widziałam.Może znacie jakiś sklep w W-wie gdzie jest?
Podziel się: