reklama
Lil Kate, wszystko zależy od tego z jakiej firmy spedycyjnej korzysta sprzedawca, łóżeczko np. dostałam na drugi dzień od dnia nadania (przewożone przez "Opek"), ale wózek dostarcza jakaś firma spedycyjna o niemieckim brzmieniu, nawet nie powtórzę i ona ponoc jest mocno obciążona - widac jest tania, bo za przesyłkę łóżeczka płaciłam 20 zł, a za przesyłkę wózka nie płacę nic, koszty pokrywa sprzedawca.
mysia23
mama dwójeczki
Poinformowałam swojego męża o sytuacji zwiazanej z wózkiem, a on na to,ze trudno...kupimy inny no tylko strzelić sobie zawał Uzanał,ze można kupić podobny i tanszy, tylko,że ja nie widze podobnego i tańszego, jeżeli chodzi o jakość!!! A na tym punkcie jestem wyczulona, bo specjalizuje sie w kierunku jakości produktow i usług....
W takim razie bede musiała uzyć podstepu albo przymusu ;-) bo inaczej bede miała wózeczek babydesign model atlantic ( z tysiacem nitów)
W takim razie bede musiała uzyć podstepu albo przymusu ;-) bo inaczej bede miała wózeczek babydesign model atlantic ( z tysiacem nitów)
mysia23, z tego co sie orientuje to nie musisz wozeczka kupowac juz teraz, wystarczy ze zadatkujesz go (mysle ze ok 100-200 zl, zalezy od ceny wozka) i oni przetrzymaja go w sklepie dla ciebie nawet do terminu porodu. takze nawet jak nie masz wsparcia wsrod bliskich to na upartego sama mozesz to zalatwic.
Kasiad, a z jakiego sklepu internetowego zamawialas wozeczek?? bo ja tez nic za przesylke nie place
Kasiad, a z jakiego sklepu internetowego zamawialas wozeczek?? bo ja tez nic za przesylke nie place
marcela kl.
Fanka BB :)
jestem ze styczniówek i kupuje CHICCO ENOY TRIO.. jest najlżejszy i bardzo fajny.. nowze modele są cięższe a w tym nie zostaje cała spacerówka pod spodem tylko stelaz a pokrycie można zdjąc tak zeby sie nie zniszczyło.. nie widziałam tego granatowo kremowego? jak nazywa sie ten kolor Manhatan? ja mysle nad sahara.. krem, oliwka i pomarancz..
Lil Kate, licytowałam na Allegro u sprzedawcy Wera26. Całkiem niedrogo mi się udało, bo to była licytacja od 1 zł, skończyło się na 621,33 zł, a to nowy wózek. Muszę teraz dokupic gondolkę lub śpiworek i fotelik z adapterami, żeby można go było wpiąc w stelaż wózka, co już mnie niestety drożej wyniesie niż sama spacerówka.
reklama
Podziel się: