reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Ja się dziś dowiedziałam, ze wózek dopiero przyjdzie do mnie we wtorek, już się nie mogę doczekac, ale podobno spedycja jest tak obciążona paczkami na święta, że szybciej się nie uda.

reklama
Lil Kate, wszystko zależy od tego z jakiej firmy spedycyjnej korzysta sprzedawca, łóżeczko np. dostałam na drugi dzień od dnia nadania (przewożone przez "Opek"), ale wózek dostarcza jakaś firma spedycyjna o niemieckim brzmieniu, nawet nie powtórzę i ona ponoc jest mocno obciążona - widac jest tania, bo za przesyłkę łóżeczka płaciłam 20 zł, a za przesyłkę wózka nie płacę nic, koszty pokrywa sprzedawca.

Poinformowałam swojego męża o sytuacji zwiazanej z wózkiem, a on na to,ze trudno...kupimy inny :wściekła/y: :wściekła/y: no tylko strzelić sobie zawał :wściekła/y: Uzanał,ze można kupić podobny i tanszy, tylko,że ja nie widze podobnego i tańszego, jeżeli chodzi o jakość!!! A na tym punkcie jestem wyczulona, bo specjalizuje sie w kierunku jakości produktow i usług....:happy:
W takim razie bede musiała uzyć podstepu albo przymusu ;-) bo inaczej bede miała wózeczek babydesign model atlantic ( z tysiacem nitów):szok:

mysia23, z tego co sie orientuje to nie musisz wozeczka kupowac juz teraz, wystarczy ze zadatkujesz go (mysle ze ok 100-200 zl, zalezy od ceny wozka) i oni przetrzymaja go w sklepie dla ciebie nawet do terminu porodu. takze nawet jak nie masz wsparcia wsrod bliskich to na upartego sama mozesz to zalatwic.

Kasiad, a z jakiego sklepu internetowego zamawialas wozeczek?? bo ja tez nic za przesylke nie place :baffled:

jestem ze styczniówek i kupuje CHICCO ENOY TRIO.. jest najlżejszy i bardzo fajny.. nowze modele są cięższe a w tym nie zostaje cała spacerówka pod spodem tylko stelaz a pokrycie można zdjąc tak zeby sie nie zniszczyło.. nie widziałam tego granatowo kremowego? jak nazywa sie ten kolor Manhatan? ja mysle nad sahara.. krem, oliwka i pomarancz..

Lil Kate, licytowałam na Allegro u sprzedawcy Wera26. Całkiem niedrogo mi się udało, bo to była licytacja od 1 zł, skończyło się na 621,33 zł, a to nowy wózek. Muszę teraz dokupic gondolkę lub śpiworek i fotelik z adapterami, żeby można go było wpiąc w stelaż wózka, co już mnie niestety drożej wyniesie niż sama spacerówka.

reklama
A Ty Lil kate u kogo kupowałaś? bo ja fotelik i gondolkę palnuję dokupic w Świecie Dziecka, bo tylko tam są dostępne te gondole.

Do góry