reklama
mysia23
mama dwójeczki
Oj, ja jutro jade zamówić wózeczek i im blizej tego wydarzenia to mam coraz wieksze wątpliwości....
Widziałam ostatnio w Słoniu jeszcxze raz tego xlandera i ta gondolka naprawde wydaje mi sie małą....i weszłą nowa opcja - deltim fokus.....ale spacerówka jest tam taka tradycyjna...ehhh pogadam z mama, bo w koncu moge...jak już wybiore to napisze, jak mi brat necik naprawi:-)
Widziałam ostatnio w Słoniu jeszcxze raz tego xlandera i ta gondolka naprawde wydaje mi sie małą....i weszłą nowa opcja - deltim fokus.....ale spacerówka jest tam taka tradycyjna...ehhh pogadam z mama, bo w koncu moge...jak już wybiore to napisze, jak mi brat necik naprawi:-)
Właśnie dzwoniła firma transportowa, że dziś przywiozą mi wózek. Nareszcie, nie mogę się już doczekac, zwłaszcza, że czekam już ponad 2 tygodnie. Powiedziałam panu, że o 14tej muszę wyjśc (mam wizytę u mojej ginki), więc obiecał, że do tej godziny mi przywiezie :-)
marcela kl.
Fanka BB :)
karola wózek chicco enoy trio ma spacerówke na stelażu pod gondolką ale mozesz zdjąc pokrycie i zostawić sam stelaż oglądałam je jeszcze raz wczoraj i na pewno kupuje.. i na zywo kolory wyglądają inaczej., mój faworyt strasznie wyblakły tak ze kupuje kolor manhatan czyli granat z kremem przez internet zaraz po świetach..
Właśnie niedawno przyjechał mój Jaguar 4, sama go złożyłam. Trochę się przy tym zmachałam, mam nadzieję, że zdążę ochłonąc przed wizytą lekarską, bo inaczej ciśnienie będzie za wysokie
Wózek poprostu świetny, nic dodac, nic ując. Prowadzi go się rewelacyjnie, ma przednią ośkę skrętną, przez co jazda jest super łatwa. Rączka, chociaż fikuśna, to też bardzo wygodna i ma kilka możliwości ustawienia, więc każdy może sobie ustawic odpowiedną pozycję :-)
Jedyną rzecz jaką bym zmieniła w nim, gdybym miała na to wpływ, to troszkę bym poszerzyła siedzisko spacerówki. Ale nie jest tak źle, małe dziecko zmieści się w niej spokojnie, a myślę, że taki trzylatek, który mógłby miec z tym problemy, nie będzie i tak chciał już jeździc w wózku. Zastanawiam się nad sztywną gondolą, bo oparcie rozkłada się idealnie na płasko, więc zaczynam skłaniac się w kierunku zimowego śpiworka.
Reasumując: ani trochę nie żałuje zakupu, jestem jak narazie z niego bardzo zadowolona
Wózek poprostu świetny, nic dodac, nic ując. Prowadzi go się rewelacyjnie, ma przednią ośkę skrętną, przez co jazda jest super łatwa. Rączka, chociaż fikuśna, to też bardzo wygodna i ma kilka możliwości ustawienia, więc każdy może sobie ustawic odpowiedną pozycję :-)
Jedyną rzecz jaką bym zmieniła w nim, gdybym miała na to wpływ, to troszkę bym poszerzyła siedzisko spacerówki. Ale nie jest tak źle, małe dziecko zmieści się w niej spokojnie, a myślę, że taki trzylatek, który mógłby miec z tym problemy, nie będzie i tak chciał już jeździc w wózku. Zastanawiam się nad sztywną gondolą, bo oparcie rozkłada się idealnie na płasko, więc zaczynam skłaniac się w kierunku zimowego śpiworka.
Reasumując: ani trochę nie żałuje zakupu, jestem jak narazie z niego bardzo zadowolona
my zdecydowaliśmy się na x-landera model xa blue. gondola wydaje mi się ok, tymbardziej, że nam już niewiele zimy do przejeżdżenia zostanie, więc potem dzidzi będzie luźniej w tej gondolce(chyba że zima potrwa do maja:-) )wpłacilismy sobie zaliczke w sklepie i odbierzemy jak juz będziemy zbliżać sie ku końcowi ciąży-niech sobie jeszcze lezy w magazynie....
martula25, my kupilismy x landera tylko xt ale tez blue. i mamy go juz w domku. a godolka zeczywiscie do najwiekszych nie nalezy, ale jakos damy rade. a wozeczek prowadzi sie pierwsza klasa, co prawda narazie po mieszkaniu ale co tam
mysia23
mama dwójeczki
No muszę sie pochwalić,że też zamówiałm w końcu wózeczek
W ostateczności na pierwszej pozycji pozostał x-lander xa...też w kolorze blue...choć chciałam lemon, ale juz u producenta nie było i nie wiedomo czy bedzie,a wolałam mieć to za sobą...umówiliśmy sie z panem, że jak bedziemy odbierać i bedzie kolor lemon to nam wymieni...ale blue też jest bardzo ładny..
A jeśli chodzi o gondole, to wiekszość gondolek ma bardzo zblizona długość, tylko,ze szersze, szczególnie przy nóżkach i dlatego w tym x-landerze tak sie wydaje,ze jaet mała...
Odbiór wózeczka - połowa stycznia...
W ostateczności na pierwszej pozycji pozostał x-lander xa...też w kolorze blue...choć chciałam lemon, ale juz u producenta nie było i nie wiedomo czy bedzie,a wolałam mieć to za sobą...umówiliśmy sie z panem, że jak bedziemy odbierać i bedzie kolor lemon to nam wymieni...ale blue też jest bardzo ładny..
A jeśli chodzi o gondole, to wiekszość gondolek ma bardzo zblizona długość, tylko,ze szersze, szczególnie przy nóżkach i dlatego w tym x-landerze tak sie wydaje,ze jaet mała...
Odbiór wózeczka - połowa stycznia...
reklama
Podziel się: