Lil kate, wiem o czym mówisz. Ja już dawno powinnam schowac wózek do szafy, ale jakoś mi żal go chowac, siedzę sobie przy kompie i wożę go pustego. Najpierw chciałam wozic koty, ale potem zdecydowałam, ze nie pozwalę kotom do niego wchodzic, bo boję się, że jak się już urodzi mała to będą do niej wskakiwac do wózka. Już i tak kręcą się koło łóżeczka i miały by ochotę tam wskoczyc, pewnie w końcu spróbują.
reklama
Jak raz bys je tam wlozyla to kaplica. Nigdy sie te bestie nie odzwyczaja. wiem cos o tym, bo sama mam dwie kocice (wlasciwie teraz to moi rodzice je maja bo jak sie wyprowadzalam to nie chcialam zmieniac im domu i macic w glowach):-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
madzix my zdecydowalismy sie na emmaljunge smart. jak dla mnie jest rewelacyjna. zreszta jak ją widziałaś, to sama wiesz :-)
co do roana... my po obejrzeniu w necie napaliliśmy się na Kortinę, jakos bardziej nam wizualnie odpowiadał od marity. po obejrzeniu na żywo zdyskwalifikowała go baaardzo głośno składająca się budka. i siedzisko spacerówki jest dośc wąskie. ponoć te nowe marity mają już cichy mechanizm budki, ja osobiście macałam tylko te głośne.]
i już ci pisze gdzie w warszawie możesz je zobaczyć, tzn gdzie ja je widziałam
1. WARSZAWA
"Tomi"
ul. Chojnowska 35
* wózki, foteliki, ubranka - hurtownia art dziecięcych z możliwością pojedyńczych zakupów (dni powszednie 9-18, sobota 9-14)
2. W.Gajewski
ul. Targowa 16 (pon-pt 10-19 s 10-14)
mogą jeszcze być w :
Calineczce na Grochowskiej 178 i 180 (dwa sklepy)
Plastuś ul. Wojciechowskiego 44 (ursus)
w tych dwóch pierwszych widzileismy go napewno. w tych takich bardziej wypasionych sklepach niestety nie znajdziesz nic poniżej deltima.
co do roana... my po obejrzeniu w necie napaliliśmy się na Kortinę, jakos bardziej nam wizualnie odpowiadał od marity. po obejrzeniu na żywo zdyskwalifikowała go baaardzo głośno składająca się budka. i siedzisko spacerówki jest dośc wąskie. ponoć te nowe marity mają już cichy mechanizm budki, ja osobiście macałam tylko te głośne.]
i już ci pisze gdzie w warszawie możesz je zobaczyć, tzn gdzie ja je widziałam
1. WARSZAWA
"Tomi"
ul. Chojnowska 35
* wózki, foteliki, ubranka - hurtownia art dziecięcych z możliwością pojedyńczych zakupów (dni powszednie 9-18, sobota 9-14)
2. W.Gajewski
ul. Targowa 16 (pon-pt 10-19 s 10-14)
mogą jeszcze być w :
Calineczce na Grochowskiej 178 i 180 (dwa sklepy)
Plastuś ul. Wojciechowskiego 44 (ursus)
w tych dwóch pierwszych widzileismy go napewno. w tych takich bardziej wypasionych sklepach niestety nie znajdziesz nic poniżej deltima.
Nie mogę nigdzie dostac do mojego Jaguara oryginalnej gondoli Bronco w kolorze Lime. W hurtowniach niemieckich już się skończyły, bo to kolekcja 2006r, a i używanej nie mogę nigdzie wyłapac (nawet bym wolała używaną, zawsze taniej). Jest jedna na Allegro, ale droga i na dodatek w komplecie ze spacerówką, a ja spacerówkę już mam)
madzix
Fanka BB :)
Elżbietka!
Wielkie dzięki za info!Udało mi sie dzisiaj zobaczyć i porównać w 1 sklepie(akurat w Al. Solidarności) Emmaljungę Smart i Roana Marite i jestem juz na 99 proc. przekonana do Smarta:-)) W necie oba wózki wyglądaja podobnie ale jak sie tak podotyka i poskłada i popatrzy na zywo to emmaljunga nie ma sobie równych:-) Te wszystkie detale jednak robia różnice i to znaczną:-) Ale jeszcze raz dzięki za namiary sklepów-poszukam może gdzieś trafie na promocje /wyprzedaz
:-)
Wielkie dzięki za info!Udało mi sie dzisiaj zobaczyć i porównać w 1 sklepie(akurat w Al. Solidarności) Emmaljungę Smart i Roana Marite i jestem juz na 99 proc. przekonana do Smarta:-)) W necie oba wózki wyglądaja podobnie ale jak sie tak podotyka i poskłada i popatrzy na zywo to emmaljunga nie ma sobie równych:-) Te wszystkie detale jednak robia różnice i to znaczną:-) Ale jeszcze raz dzięki za namiary sklepów-poszukam może gdzieś trafie na promocje /wyprzedaz
:-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
madzix, spróbuj zadzwonic do tego sklepu
Sklep Bobo , to w konstancienie. z tego co ja z nimi rozmawiałam, to pryz zakupach powyżej 1500 zł dają 10% rabatu, ale nie wiem czy to dotyczy zakupu samego wózka.
ja swój kupowałam na fieldorfa 10 w emaluchu. tego sklepu zdecydowanie nie polecam. jak zamawialismy u niego wózek(i nie tylko) obiecał 10 % rabatu, a skończyło się na 4% i to po wielkiej kłótni
no ale co prada to prawda: Emmaljunga górą
Sklep Bobo , to w konstancienie. z tego co ja z nimi rozmawiałam, to pryz zakupach powyżej 1500 zł dają 10% rabatu, ale nie wiem czy to dotyczy zakupu samego wózka.
ja swój kupowałam na fieldorfa 10 w emaluchu. tego sklepu zdecydowanie nie polecam. jak zamawialismy u niego wózek(i nie tylko) obiecał 10 % rabatu, a skończyło się na 4% i to po wielkiej kłótni
no ale co prada to prawda: Emmaljunga górą
No niestety. niby dwa wozeczki wygladaja podobnie ale na zywo dzien do nocy!! i za te szczegoly techniczne w zasadzie sie placi co wcale mnie nie dziwi bo maja ogromny wplyw na uzytkowanie. bo przeciez przede wszystkim bedziemy nim jezdzic a nie na niego patrzec
jedyne czego zaluje po zakupie x-landea to to ze nie obejrzalam dokladnie trojkolowcow z jane i chicco bo pewnie bym sie zdecydowala na nie. chociaz x lander tez nie najgorzej sie prezentuje za ta cene. jednyny minus jaki widze to plaska gondolka bez mozliwosci regulacji oparcia. nie mowie na razie o spacerowce bo lezy schowana w piwnicy i czeka az dzidzia dorosnie
jedyne czego zaluje po zakupie x-landea to to ze nie obejrzalam dokladnie trojkolowcow z jane i chicco bo pewnie bym sie zdecydowala na nie. chociaz x lander tez nie najgorzej sie prezentuje za ta cene. jednyny minus jaki widze to plaska gondolka bez mozliwosci regulacji oparcia. nie mowie na razie o spacerowce bo lezy schowana w piwnicy i czeka az dzidzia dorosnie
A my kupiliśmy wczoraj tutka. Nie jest to pewnie ósmy cud świata, ale nie chciałam inwestować całej miesięcznej pensji w wózek , więc wzięliśmy ten. Ma wszystkie ważne funkcje, a solidność wykonania wyjdzie w praniu. Mam nadzieję, że będzie ok
reklama
Doczytałam się w necie, że do mojego wózka pasuje fotelik od X-landera, to może też by pasowała gondolka?? Muszę szukac alternatywnych rozwiazań, bo nie mogę dostac oryginalnej gondoli Bronco.
Dziewczyny, podajcie mi dokładne wymiary gondolki X-landerów i jeśli ktoś ma to do Quinny, bo obie pasuja do X-landerów, to może i do mojego będą pasowac. Boję się tylko, że są dośc małe, bo mają cos ponad 70 cm ale nie wiem dokładnie ile. Ile kosztowały Was Wasze gondolki?
Dziewczyny, podajcie mi dokładne wymiary gondolki X-landerów i jeśli ktoś ma to do Quinny, bo obie pasuja do X-landerów, to może i do mojego będą pasowac. Boję się tylko, że są dośc małe, bo mają cos ponad 70 cm ale nie wiem dokładnie ile. Ile kosztowały Was Wasze gondolki?
Podziel się: