Dziewczyny, oczywiście nie miałam na myśli ani spacerówki od urodzenia, ani nigdy nie wpadłabym na pomysł żeby dziecko wozić w gondoli do roku czasu!!!
Każda dzidzia się rozwija inaczej, mam okazję troszkę z bobaskami popracować, więc wiem że nawet idealny wózek nie będzie spełniał oczekiwań rodzica, jeśli założy sobie że powozi dzidzie w gondoli do roku a tu trzeba się przesiąść po 4 miesiącach bo maleństwo rośnie jak na drożdżach
lub po prostu gondolka jest malutka, a takie 74cm też są!!!
Myśląc o spacerówce do roku lub ponad mam na myśli wózek 2w1 czyli gondola + spacerówka, bo z doświadczenia innych mam wiem, że nie obejdzie się bez lekkiej spacerówki tudzież parasolki dla berbecia który już śmiga ale się męczy i trzeba małą taxóweczkę dla niego
Także reasumując ja w wyborze wózka, a mam zamiar kupić 2w1 nie kieruje się dużą gondolą tylko większą spacerówką, jaką posiada chociażby BabyDesign Lupo z zabudowaną budką na okres zimowy, mocno zasłoniętą po bokach, oczywiście regulowane oparcie, podnóżek, możliwość ustawienia siedziska w obie strony...
no ale wersji lekkiej z pompowanymi kołami jeszcze nie znalazłam
Na pewno takiej spacerówki nie posiada IMPLAST BOLDER, z tego co się zorientowałam w sklepie i na portalu już wcześniej ktoś pisał, dlatego takich rzeczy chciałabym uniknąć...
W którymś z modeli Graco, jest spacerówka kubełkowa, to też nie wchodzi w grę...
także o to mi chodziło :-)